Özel araçla şehirler arası seyahatlerde HES kodu zorunlu mu?

İçindekiler:

  1. Özel araçla şehirler arası seyahatlerde HES kodu zorunlu mu?
  2. Öğrenci için HES kodu nasıl alınır?
  3. Eşim için HES kodu nasıl alınır?
  4. Hayat Eve sığar nasıl alınır?
  5. HES Corp ösym ne demek?

Özel araçla şehirler arası seyahatlerde HES kodu zorunlu mu?

Özel araçla yapılacak seyahatler için HES kodu uygulaması bulunmamaktadır. Özel aracınızla seyahat edecekseniz, hes kodu olmadan da seyahat edebilirsiniz.

Öğrenci için HES kodu nasıl alınır?

Öğrenciler İçin Hes Kodu Nasıl Alınır ?

  1. 1- Sms İle Alma: Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla; TC kimlik numarası, TC kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.
  2. 2- Hayat Eve Sığar Uygulamasıyla Alma: ...
  3. 3-E Devlet Üzerinden Alma.

Eşim için HES kodu nasıl alınır?

Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılacak ve 2023'e SMS olarak atılabilecek.

Hayat Eve sığar nasıl alınır?

Hayat Eve Sığar mobil uygulaması aracılığıyla, e-Devlet uygulaması üzerinden ya da aralarında boşluk olacak şekilde HES, T.C. kimlik numaranız, kimlik seri numaranızın son 4 rakamı ve HES kodunuz için geçerli olması gereken gün sayısını yazıp (Örnek: HES 5376 30) 2023'e SMS yollayarak edinebilirsiniz.

HES Corp ösym ne demek?

HES (Hayat Eve Sığar) Kodu, Kontrollü Sosyal Hayat kapsamında, ulaşım ya da ziyaret gibi işlemlerinizde kurumlarla ve kişilerle, Covid-19 hastalığı açısından herhangib bir risk taşıyıp taşımadığınızı güvenli şekilde paylaşmanıza yarayan bir koddur.