Ilahiyat Eğitim Fakültesi mı?

İçindekiler:

  1. Ilahiyat Eğitim Fakültesi mı?
  2. Odtü hangi illerde var?
  3. Odtü Erdemli Kampusu nerede?
  4. Kıbrıs'ta Odtü okunur mu?

Ilahiyat Eğitim Fakültesi mı?

YÖK'ün 10 Mayıs'da aldığı karara göre din öğretmenliği bölümleri eğitim fakültelerinden alınıp ilahiyat fakültelerine bağlanıyor. ... Eğitim fakültesi öğrencileri zaten branşlarının bilimsel derslerini ilgili bölümden alırlar, eğitim derslerini de kendi fakültelerinden.

Odtü hangi illerde var?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), (İngilizce: Middle East Technical University, METU), 15 Kasım 1956 tarihinde, zamanın Türkiye Başbakanı Adnan Menderes, Karayolları Genel Müdürü Vecdi Diker ve bir grup akademisyen tarafından Ankara'da kurulmuş bir devlet üniversitesidir.

Odtü Erdemli Kampusu nerede?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri Enstitüsü (ODTÜ DBE), denizlerde araştırma yapmak ve lisansüstü eğitim vermek için kurulmuş enstitü. DBE, 1975'te Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin Mersin şehir merkezinin 45 km batısında Doğu Akdeniz kıyısında yer alan Erdemli ilçesinde yerleşik Erdemli kampüsünde kuruldu.

Kıbrıs'ta Odtü okunur mu?

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu mezunlarına, ODTÜ Rektörü'nün imzası ile "Türkiye Cumhuriyeti Orta Doğu Teknik Üniversitesi" ibaresini taşıyan ODTÜ diploması verilmektedir. Lisans Programının altında -ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu- ifadesi yer almaktadır.