Milli Eğitim kurumlarına yönetici seçme sınavına kimler girebilir?

İçindekiler:

  1. Milli Eğitim kurumlarına yönetici seçme sınavına kimler girebilir?
  2. EKYS kimler başvurabilir?
  3. MEB EKYS 2021 ne zaman?
  4. Ststıp sınavına kimler girebilir?
  5. Eczacilik seviye tespit sınavına kimler girebilir?
  6. Tıpta Denklik Sınavı Nedir?

Milli Eğitim kurumlarına yönetici seçme sınavına kimler girebilir?

  • Sınava başvuracak adayların Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapıyor olmaları gerekmektedir. ...
  • Yazılı sınava katılmak üzere, yönetici olarak görevlendirme şartlarını taşıyan öğretmenler ile müdürlüğe görevlendirilmek isteyen müdür başyardımcıları ve müdür yardımcıları başvuruda bulunabilecektir.

EKYS kimler başvurabilir?

Bu sınava başvuru da Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı için farklı şartlar bulunmaktadır. Müdürlük için daha önce müdür kadrosunda görev yapmamış olmak birinci şarttır. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Şube Müdürü veya daha bir üst düzey kadroda görev yapmış olmak diğer şartlar arasında gelmektedir.

MEB EKYS 2021 ne zaman?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca gerçekleşen 2021 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS), 14 Mart'ta gerçekleşti.

Ststıp sınavına kimler girebilir?

STS TIP DOKTORLUĞU SINAVINA KİMLER BAŞVURABİLİR? STS Tıp Doktorluğu sınavı yurt dışında Tıp Doktorluğu eğitimi alan kişilerin diploma denklik işlemlerini başlatabilmek için girilen sınavdır. Bu nedenle sınava yalnızca Tıp Doktorluğu mezunları ve diplomalarını yurt dışından alan adaylar başvurabilir.

Eczacilik seviye tespit sınavına kimler girebilir?

Sınava, yurt dışında Eczacılık alanından eğitimlerini tamamlayarak diploma denklik işlemlerinin yapılması talebi ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına başvuran ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından sınava girmelerine karar verilen adaylar başvurabilir.

Tıpta Denklik Sınavı Nedir?

STS Tıp Doktorluğu sınavı, yurt dışında Tıp eğitimi alan öğrencilerin Türkiye'de mesleklerini icra edebilmeleri için girdikleri denklik sınavıdır. Bu sınavın tam adı; Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı'dır.