Sıfır bir teaser sinema filmi ne zaman?

İçindekiler:

  1. Sıfır bir teaser sinema filmi ne zaman?
  2. 01 dizisi ne anlatıyor?
  3. Sıfır bir 1 sezonda kaç bölüm var?
  4. Sıfır bir Kürt mü?
  5. Sıfır bir oyuncuları Kürt mü?
  6. Cihangir Ceyhan ne mezunu?
  7. Cihangir Ceyhan kim nereli?
  8. Savaş satış aslen nereli?
  9. Cihangir Ceylan aslen nereli?
  10. Olgun Şimşek Kürt mü?
  11. Olgun Şimşek Alevi mı?
  12. Olgun Şimşek nerede doğdu?
  13. Kimsesiz Yasar nereli?
  14. EDHO Doğan Baba nereli?
  15. Olgun Şimşek kiminle evlendi?

Sıfır bir teaser sinema filmi ne zaman?

Sıfır Bir - Fragman (10 Ocak'ta Sinemalarda)

01 dizisi ne anlatıyor?

Sıfır Bir, Adana'daki suç dolu hayatlarını arkalarında bırakarak İzmir'e yerleşen Savaş, Cihat ve Azad'ın hikayesini konu ediyor. Adanalı çete lideri Savaş, Cihat ve Azad ile birlikte şiddet dolu geçmişlerini arkalarında bırakmaya karar verir.

Sıfır bir 1 sezonda kaç bölüm var?

Sıfır Bir (dizi)
Sıfır Bir
Bölüm sayısı43
Yapım
MekânAdana
Gösterim süresi35 dakika

Sıfır bir Kürt mü?

'Sıfır Bir' ülkenin en 'orjin' kentlerinden Adana'ya has bir dizi. Uçurtmaların elektrik tellerine takıldığı, sokak lambalarının patlak olduğu, birbirine bağlanan dar sokakları olan, yoksul mahalleler. ... Kürt, Türk, Arap yoğunluklu bu mahallelerde herkes birlikte yaşar.

Sıfır bir oyuncuları Kürt mü?

15 Ekim 1989 yılında Adana'da dünyaya gelen Cihangir Ceyhan, 1.

Cihangir Ceyhan ne mezunu?

Aslen anne tarafından Diyarbakır, baba tarafından ise Elazığ'lıdır. Ailenin en küçük çocuğudur. Eğitim hayatını Açıköğretim Üniversitesi İşletme bölümünde sürdüren Cihangir Ceyhan 2.

Cihangir Ceyhan kim nereli?

Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafından Elazığ'lıdır. İstanbul'da iki buçuk yıl kamera önü oyunculuk dersi aldı. Sonrasında Adana'ya geri döndü.

Savaş satış aslen nereli?

Savaş Satış kimdir? 1989 İzmit doğumlu. Aslen Urfalı olup, İstanbul, İzmit ve Ankara'da çocukluğu geçti. Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü mezunu olup, aynı zamanda Çukurova Üniversitesi Drama Topluluğu'nda 5 yıl uygulamalı tiyatro eğitimi aldı.

Cihangir Ceylan aslen nereli?

Cihangir Ceyhan, Adana'da doğup büyümüş olmasına rağmen aslen anne tarafından Diyarbakır baba tarafından Elazığlı olmak üzere Cihangir Ceyhan yaşı konusunda 1989 yılında doğmuş olan oyuncu, 29 yaşında olmakla birlikte terazi burcu erkeği olarak biliniyor.

Olgun Şimşek Kürt mü?

Olgun Şimşek, 1971 yılında Yenice, Büyükorhan, Bursa'da dünyaya geldi. Olgun Şimşek Bingöllü Alevi Kürt bir baba ile Bursalı Sünni Türkmen bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

Olgun Şimşek Alevi mı?

Önce Olgun Şimşek aslen nerelidir sorusunun yanıtı ile başlayalım. Bursa doğumlu olsa da Olgun Şimşek baba tarafından aslen Bingöllü'dür. 1971 yılında Büyükorhan ilçesine bağlı Yenice köyünde doğan Olgun Şimşek, anne tarafından Bursalı. Olgun Şimşek'in Bingöllü babası Alevi Kürt, Bursalı annesi ise Sünni Türkmen.

Olgun Şimşek nerede doğdu?

Yenice, Türkiye

Kimsesiz Yasar nereli?

Bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıkacak olan Olgun Şimşek, Yaşar Kimsesiz rolüne hayat verecek. Peki EDHO'nun Yaşar'ı Olgun Şimşek kimdir? Olgun Şimşek, 1971 yılında Bursa ilinin Büyükorhan ilçesine bağlı bir köy olan Yenice'de doğdu.

EDHO Doğan Baba nereli?

Ali Sürmeli, 7 Nisan 1959'de Bingöl'de doğmuştur.

Olgun Şimşek kiminle evlendi?

Zeynep Kocabeyoğlue. 2011