Türk Telekom 10 GB internet ne kadar?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom 10 GB internet ne kadar?
  2. Gülümseten avantaj 10 GB ne kadar?
  3. Yüklediğin kadar kazan ile paket yapılır mı?
  4. Yüklediğin kadar kazan nasıl kullanılır?
  5. Turkcell yüklediğin kadar kazan ne işe yarar?
  6. Bimde turkcell tl yükleniyor mu?
  7. Turkcell faturasız paket nasıl yüklenir?
  8. Dakika internete nasıl çevrilir Turkcell?
  9. Turkcell 500 dk 1 GB internet paketi nasıl yapılır?
  10. Turkcell dönüştür 500 dk nasıl yapılır?
  11. Türk Telekom dönüşen paket nasıl dönüşür?
  12. Türk Telekom Festival paketi nasıl yapılır?
  13. Türk Telekom dakika nasıl yapılır?
  14. Türk Telekom dakikası ne kadar?

Türk Telekom 10 GB internet ne kadar?

AYLIK EK 10GB yazıp 5555e gönderin. Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 45,90TL'dir. Paket kapsamında, her fatura döneminde 10 GB yurt içi internet kullanım hakkı ile cebinizden internete bağlanabilirsiniz. Bireysel faturalı tarifelerde bulunan tüm müşterilerimiz pakete kaydolabilir.

Gülümseten avantaj 10 GB ne kadar?

Gülümseten Avantaj 10 GB Paketi
PaketİçerikFiyat
Gülümseten Avantaj 10 GB Paketi4 Hafta boyunca yurt içi her yöne 1000 dakika + 1000 SMS +10 GB internet+ Dergilik Mini aboneliği ve Dergilik'te geçerli 1GB +BiP'te geçerli 1GB internet45 TL

Yüklediğin kadar kazan ile paket yapılır mı?

Paket kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir. Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası'ndaki TL'ler FCT, Kıbrıs, yurt dışı ve roaming (yurt dışında dolaşım) aramaları için geçerli değildir. Kampanya kapsamında kazanılan TL'ler sadece kişisel kullanım içindir.

Yüklediğin kadar kazan nasıl kullanılır?

Şirket açıklamasına göre, Turkcell, "Yüklediğin Kadar Kazan" kampanyasıyla internetten www.turkcell.com.tr'ye girerek veya mobilden Hesabım uygulamasını kullanarak kredi kartıyla TL yükleyen Hazır Kart'lılar ses, SMS ve internet kullanımı için bir hafta boyunca yurt içinde geçerli olmak üzere, yüklediği kadar TL ...

Turkcell yüklediğin kadar kazan ne işe yarar?

Turkcell, “Yüklediğin Kadar Kazan” kampanyası kapsamında www.turkcell.com.tr veya Hesabım uygulaması üzerinden kredi kartı ile TL yüklemesi yapan Hazır Kart müşterilerine bir hafta boyunca geçerli olmak üzere ses, SMS ve internet kullanımları için yüklediği kadar TL hediye ediyor.

Bimde turkcell tl yükleniyor mu?

Bim marketlerinden Bimcell hattına TL yüklendiğini biliyoruz. Ama bunun haricinde Turkcell, Vodafone, Türk Telekom markalarına da TL yükleme işlemini Bim marketlerinden yapabiliyoruz. Bunu için Bim marketine gidip kasiyere, TL yükleme işlemi yapacağınızı söylemeniz yeterli olacaktır.

Turkcell faturasız paket nasıl yüklenir?

Nasıl TL Yükleyebilirim? Turkcell.com.tr anasayfasında sağ üst bölümde yer alan "TL/Paket Yükle" alanından kredi kartınızla istediğiniz Turkcell numarasına TL, Nar, cepten ve bilgisayardan internet paketi yükleyebilirsiniz. Hemen TL ve paket yüklemek için tıklayın.

Dakika internete nasıl çevrilir Turkcell?

Dakikayı nasıl internete çeviririm? Kampanyaya katılım için müşteriler SMS ile başvuru yapmalıdır. DONUSTUR 500DK yazıp 2200'a gönderilerek kampanyadan yararlanılabilir. Kampanya, tarife ve paketlerden haberdar olmak için Turkcell bedava internet kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Turkcell 500 dk 1 GB internet paketi nasıl yapılır?

Kampanyaya katılım için müşteriler SMS ile başvuru yapmalıdır. DONUSTUR 500DK yazıp 2200'a gönderilerek kampanyadan yararlanılabilir.

Turkcell dönüştür 500 dk nasıl yapılır?

Turkcell internete dönüştürme kampanyasına katılım için müşteriler SMS ile başvuru yapmalıdır. DONUSTUR 500DK yazıp 2200'a gönderilerek kampanyadan yararlanılabilir. Paketindeki her yöne dakika hakkı 500 dakika altında olan müşteriler kampanyaya katılamayacaktır.

Türk Telekom dönüşen paket nasıl dönüşür?

SMS'leri GB'a dönüştürmek için DONUSTUR yazıp, 5555'e SMS gönderin. Dönüşen 4GB Paketi'nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 30 TL, mevcut müşteriler için aylık 40 TL'dir.

Türk Telekom Festival paketi nasıl yapılır?

Pakete kayıt SMS ile veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla ya da satış noktalarından yapılabilir. Paket kapsamındaki faydaların geçerlilik süresi 30 gündür, kullanılmayan faydalar bu süre sonunda silinecektir. Paket, 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir.

Türk Telekom dakika nasıl yapılır?

Paket Bilgisi Siz de Avea'nın faturasız tarifelerine gelin ve HY750 yazıp 5555'e SMS gönderin, Her Yöne 750 Dakika Paketi'niz cebinize gelsin.

Türk Telekom dakikası ne kadar?

Yurt içinde Türk Telekom hatlarından yapılan 550 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri aramaları,1. dakikada sonlanması halinde 46,25 kuruş, 1 dakikadan fazla sürmesi halinde görüşme başına 60 kuruş olarak ücretlendirilmektedir.