Farmasi eksik ürünleri nasıl sipariş verilir?

İçindekiler:

  1. Farmasi eksik ürünleri nasıl sipariş verilir?
  2. Farmaside adres değişikliği nasıl yapılır?
  3. Farmasi kişisel bilgileri değiştirme nasıl yapılır?
  4. Farmasi siparis nasil iptal edilir?
  5. Farmaside kargo sifirlama urunu nedir?
  6. Kargo teslim alınmazsa kaç günde geri gider?
  7. MNG Kargo Kurye Çağır nedir?
  8. Yurtiçi Kargo Kurye talep ücretli mi?

Farmasi eksik ürünleri nasıl sipariş verilir?

Kargoda eksik ürün çıkması, hasarlı ürün gelmesi, sistemsel sıkıntılar veya herhangi bir sorununuz için üst sponsorunuza ulaşmanız gerekmez. İşleminizi en hızlı ve doğrudan çözmek için www.farmasiint.com'a giriş yaparak “Bilgi Destek” bölümünden kendiniz halledebilirsiniz.

Farmaside adres değişikliği nasıl yapılır?

Adres değişikliği taleplerinizi sipariş anında vermiş olduğunuz e-mail adresi üzerinden [email protected] adresine mail atarak ya da hediye kataloğunun iletişim menüsünde bulunan öneri formuna yazarak talebinizi gönderebilirsiniz, ancak İrsaliyesi kesilmiş siparişler için adres değişikliği yapılamamaktadır.

Farmasi kişisel bilgileri değiştirme nasıl yapılır?

Sisteme giriş yaptıktan sonra "Kişisel Bilgiler" bölümünden adresinizi deiştirebilirsiniz. Yada bilgi@farmasiint.com adresine isim soyisim danışman numaranız ile birlikte yeni adresinizi yazıp değiştirilmesi talebinde bulunabilirsiniz. 👉Farmasi Danışman / Girişimci girişi nasıl yapılır?

Farmasi siparis nasil iptal edilir?

Farmasi Temsilcileri Siparişlerini ilk 1 saat içerisinde iptal edebilir. Sipariş takip bölümüne girerek ilgili sipariş üzerinde kırmızı yazı ile İPTAL ET butonu yer almaktadır. İPTAL ET sekmesine tıklayıp, iptal nedenini yazarak siparişinizi iptal edebilirsiniz.

Farmaside kargo sifirlama urunu nedir?

Ücretsiz Üyelik ve Detaylı Bilgi İçin Formu Doldurabilirsiniz. Farmasi, Farmasi üyeleri tarafından verilen sipariş tutarlarının, kargo limitlerinin altında kalması durumunda, kargo ücreti olarak yansıyan 13.

Kargo teslim alınmazsa kaç günde geri gider?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

MNG Kargo Kurye Çağır nedir?

Kurye Çağır | MNG KARGO. Gönderileriniz için adresinize kurye talebinde bulunabilirsiniz. ... Adresten alım hizmetimiz kapsamında web sitemiz ya da mobil uygulamamız üzerinden kurye çağır formunu doldurabilir veya 06 numaralı çağrı merkezimizi arayarak kurye çağırma talebinde bulunabilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Kurye talep ücretli mi?

Ücretsiz Kargo: Siparişleriniz Yurtiçi Kargo ile 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz gönderilir. ... Gönderinizin adresinizden alınması için saat 10:30'a kadar numaralı Yurtiçi Kargo Çağrı Merkezini arayarak talebinizi iletebilirsiniz. Yurtiçi Kargoyu arayarak “Kurye Talep Et” 'seçeneğini tuşluyorsunuz.