Aile hekimi tahlil sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Aile hekimi tahlil sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?
  2. Tetkik sonuçları nedir?
  3. Kan tahlil sonucunu nasıl öğrenirim?
  4. E nabız ultrason sonucu nasıl öğrenilir?
  5. Patoloji raporu nasıl öğrenilir?
  6. Grip aşısı e-nabız nasıl bakılır?
  7. MHRS tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?
  8. Hastane protokol numarası nedir?
  9. Protokol nedir kökeni nereden gelir?
  10. Latince Proto ne demek?

Aile hekimi tahlil sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

Peki Sağlık Ocağı tahlil sonuçları internetten nasıl öğrenilir? Sağlık Ocağında verdiğiniz tahliller İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Tetkik sonuçları sayfasında (http://labim.ihs.gov.tr/labim/HastaTetkikSonucSorgulama.aspx) öğrenilebilir. TC. Kimlik numarası ve kayıt no bildirmeniz gerekir.

Tetkik sonuçları nedir?

Tetkik hedefleri ve bütün tetkik bulgularının değerlendirilmesini takiben denetim ekibi tarafından sağlanan tetkik çıktısı.

Kan tahlil sonucunu nasıl öğrenirim?

Tahlil sonuçlarını T.C. Kimlik numaranız ile öğrenmek için e-Devletten, e-Nabız sisteminden veya ilgili hastanelerin laboratuvar sonuçları bölümünden öğrenebilirsiniz. Sonuçlarınıza E-devlet veya E-Nabız üzerinden ulaşmak istiyorsanız öncelikle T.C. Kimlik No ve E-devlet şifresi ile sisteme giriş yapmalısınız.

E nabız ultrason sonucu nasıl öğrenilir?

Sol menüde yer alan tahlil sorgulama seçeneği altındaki "Görüntülerim" kısmından da tüm radyolojik testlerinizin sonuçlarını görüntüleyebilirsiniz. Ultrason, röntgen, MR ve diğer tüm görüntüleme sistemlerindeki sonuçlarınızı da bu listeden görebilirsiniz.

Patoloji raporu nasıl öğrenilir?

  1. TC Kimlik Numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz.
  2. Raporunuz sonuçlanmış ise size verilen patoloji kartı ile birlikte Patoloji Anabilim Dalına 00 saatleri. arasında başvurarak raporunuzu alabilirsiniz.

Grip aşısı e-nabız nasıl bakılır?

Bugün itibariyle vatandaşlar, cep telefonlarına indirebildikleri e-Nabız uygulamasına giriş yaparak, profillerinde bulunan kırmızı 'İnfluenza Risk Durumu' butonuna tıklayarak, grip aşısı alıp alamayacaklarını öğrenebilecek.

MHRS tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

MHRS Tahlil Sonucu Sorgulama İşlemi Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde giriş yaptıktan sonra, hangi hastanede tahlil yaptırdıysanız o hastaneyi seçerek, hastanenin ilgili tahlil sonuçları sayfasında size verilmiş olan randevu sonuç bilgileriniz ile sisteme tekrar giriş yaparak tahlil sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Hastane protokol numarası nedir?

Aile hekimleri tarafından düzenlenen reçetelerde protokol numarası olarak yıl, ay, gün, saat, dakika, saniye grubundan oluşan 12 haneli sayı kullanılmaktadır.

Protokol nedir kökeni nereden gelir?

Fransızca protocole "1. toplantı tutanağı, 2. diplomaside bir yazının gönderildiği kişilerin listesi, 3. önemli kişiler listesi, teşrifat" sözcüğünden alıntıdır. Fransızca sözcük Geç Latince protocollum "eski yazmalarda rulonun başına yapıştırılan ve kitabın içerdiği başlıkları özetleyen kâğıt" sözcüğünden evrilmiştir.

Latince Proto ne demek?

'Proto' ve 'Kolos' sözcüklerinin birleşmesinden türemiş ve Türkçeye eski Latince ve Yunanca'dan geçme bir sözcük. Lügat anlamıyla 'Proto' "ön, öndeki" demek.."Kolos" ise götün çoğulu.