GetContact uygulamasına ne oldu?

İçindekiler:

  1. GetContact uygulamasına ne oldu?
  2. GetContact kaldırıldı mı?
  3. GetContact numara silme nasıl yapılır?
  4. Kim arıyor programı?
  5. Kim Arıyor en iyi program?
  6. 118 80 özel numara buluyor mu?

GetContact uygulamasına ne oldu?

Son günlerde Türkiye'de fırtına gibi esen ve kullanıcıların onayıyla rehber bilgilerini topladığı Getcontact'ın bu sabah itibarıyla iPhone ve Android cihazların uygulama mağazalarından silindiği ortaya çıktı. ... Bugün ise uygulamaya Türkiye genelinde erişimin kapatıldığı ortaya çıktı.

GetContact kaldırıldı mı?

GOOGLE PLAY STORE VE APP STORE'DAN KALDIRILDI! GetContact isimli uygulama ve benzerlerini kullanan kişinin rehberinde kayıtlı olan numara ve isimleri de kopyalayarak kendi veritabanına dahil ettiği belirlenmişti. BTK tarafından başlatılan inceleme sonrasında uygulama App Store ve Google Play Store'dan kaldırıldı.

GetContact numara silme nasıl yapılır?

GetContact'ta Yer Alan Numaramı Nasıl Silerim?

  1. Öncelikle uygulamaya kendiniz giriş yaptıysanız, sırasıyla Ayarlar > Hakkında > Hesap Ayları > Hesabı Sil seçeneklerine tıklamanız gerekiyor. ...
  2. Bunun için, buraya tıklayarak GetContact Unlist sayfasına gitmelisiniz.

Kim arıyor programı?

Arayanın Kim Olduğunu Gösteren 5 Uygulama

  • Whos Call - Arayan ID ve Engel.
  • Sync.ME - Arayan ID ve Rehber.
  • CallApp.
  • TrueCaller.
  • Call Protect - Scam Blocker.

Kim Arıyor en iyi program?

TrueCaller Başarısından kısa bir süre sonra Truecaller, Android sürümü ile pazar payını büyütmeyi başardı. Türkiye'de en çok kullanılan kim arıyor uygulamalarından biridir ve Dünya genelinde 150 milyondan fazla kullanıcı ağına sahiptir.

118 80 özel numara buluyor mu?

11880′i arayarak ihtiyaç duyduğunuz tüm özel servis numaralarına kolayca ulaşırsınız. Solda sizin için listelediğimiz örnek sorgulamaların yanı sıra, özel servis numaraları ile ilgili diğer taleplerinize de bir telefonla yanıt bulabilmeniz mümkün!