Jet mode ne demek?

İçindekiler:

  1. Jet mode ne demek?
  2. Klima Timer nasıl kapatılır?
  3. Aır flow ne demek klimada?
  4. Mitsubishi Klima 3d Auto nedir?
  5. Mitsubishi Klima Uyku moduna nasıl alınır?
  6. Mitsubishi klimada Clean ne demek?
  7. Klimada A Clean ne demek?
  8. Klimada otomatik temizleme nedir?
  9. Auto Clean Klima ne ise yarar?
  10. Klimanın nem alma modu ne işe yarar?

Jet mode ne demek?

Hızlı ısıtma fonksiyonunu iptal etmek için “jet mode” , “fan speed” , “mode” ya da ısı ayarlaması yaptığınız aşağı/yukarı ok tuşlarından birine basabilirsiniz. ... Fan hızını değiştirirseniz yüksek fan hızında ısıtma yapmaz, beklentiniz olan üfleme hızında ortamı ısıtır.

Klima Timer nasıl kapatılır?

TIMER OFF Fonksiyonunu Ayarlama

  1. Önce cihazın güncel saat ayarında olduğundan emin olun.
  2. İç ünitenin işletimde olduğundan emin olun.
  3. TIMER OFF düğmesine basın.
  4. Kumanda ekranında “TIMER OFF” göstergesi yanıp sönecektir.
  5. ▼ ve ▲ tuşlarına basarak istediğiniz kapatma zamanını programlayın.

Aır flow ne demek klimada?

İsterseniz hava akım yönünü ayarlamak için “AIRFLOW” tuşuna basabilirsiniz. Bu tuşa bir kez bastığınızda hava kanatları yönünde hareketlilik olur, tuşa yeniden basarak bu hareketi durdurabilirsiniz. Yapılan işlemlerden sonra klima ortam sıcaklığını düşürecek ve ortamı serinletecektir.

Mitsubishi Klima 3d Auto nedir?

3D auto sistem, bir dikey ve iki yatay motoru ile yüksek performans sunar. 3 boyutlu hava akışı sağlayan 3d auto klima modelleri, mekandaki havanın eşit olmasını sağlar. 3d auto klima özellikleri arasında istenen sıcaklık değerine hızla ulaşması da yer almaktadır.

Mitsubishi Klima Uyku moduna nasıl alınır?

Klimanızı uyku moduna almak için kumanda ekranında yıldız sembolü belirene kadar ''Zaman Ayarı'' tuşuna basın. Ardından aşağı yukarı ok işaretlerine basarak kapanış süresini ayarlayın. Tuşlara her bastığınızda klimanın kaç saat sonra duracağını gösteren rakam artacak veya azalacaktır.

Mitsubishi klimada Clean ne demek?

Klimalarda Hijyen ve Sağlık. Klimalarda yer alan kendi kendini temizleme özelliği, zamanla kirlenen filtrelerin temizlenmesini sağlayan teknolojik sistemdir. İç ünitede bulunan kendi kendini temizleme özelliği ile çevreye hijyenik hava yayılması sağlanır.

Klimada A Clean ne demek?

İonizer otomatik temizleme fonksiyonu olarak adlandırılır. Klima soğutma ve nem alma modlarında çalıştıktan sonra iç ünite içinde nem oluşur. Bu nemi klima kapatıldıktan sonra kurutarak cihazın performansını uzun süre garanti eder.

Klimada otomatik temizleme nedir?

Otomatik temizleme fonksiyonu, klima iç ünitesinin iç kısmını otomatik olarak temizler ve kurutur. Klimayı optimum durumda tutmak ve odanıza sağlıklı hava vermek amacıyla iç ünitenin, filtrelerin ve harici eşanjörün düzenli olarak temizlenmesi önemlidir.

Auto Clean Klima ne ise yarar?

Otomatik temizleme fonksiyonudur. İç ünitenin içinde bulunan nemi en aza indirir.

Klimanın nem alma modu ne işe yarar?

Klimayı düşük dereceye ayarlamak havadaki nemi azaltmaz. Nem alma özelliğinin bir diğer artısı ise; küf, bakteri ve mantar oluşumu engellemektir. O nedenle aktif olarak nem almayı kullanarak klimanın koku vermesinin de önüne geçilebilir.