Survivor Almeda Müslüman mı?

İçindekiler:

  1. Survivor Almeda Müslüman mı?
  2. Jackie Chan Müslüman mı?
  3. Robert Pattinson hangi dine mensup?
  4. Edward Müslüman mı?
  5. Kristen Stewart ve Robert Pattinson sevgili mi?

Survivor Almeda Müslüman mı?

11. Almeda Abazi Survivor yarışması ile hayran kitlesi artan oyuncu, aslen Müslüman olduğunu ancak Arnavutlukta yaşadığı dönemde dinine bağlı olmadığını açıkladı. Türkiye'ye geldiğinde Müslümanlığa daha çok bağlandığını ve şükretmek için namaza başladığını açıklamıştı.

Jackie Chan Müslüman mı?

Jackie Chan bir Budistdir.

Robert Pattinson hangi dine mensup?

Alacakaranlık' serisiyle ünlenen oyuncu Robert Pattinson'ın Müslüman olduğu iddia edildi. İddialara göre oyuncu Robert Pattinson, verdiği bir röportajda Müslüman olduğunu söylemişti. Ancak, New York Times'a Müslüman olduğu yönüyle ilgili yaptığı açıklamalar sızdırılmış.

Edward Müslüman mı?

Robert Pattinson, verdiği bir röportajda müslüman olduğunu söylemişti. Ancak, New York Times'a müslüman olduğu yönüyle ilgili yaptığı açıklamalar sızdırılmış. "2010'da Los Angeles'ta gezerken gördüğüm bir camiye girince hayatım değişti. Çok pozitif ve meraklıydım.

Kristen Stewart ve Robert Pattinson sevgili mi?

Robert Pattinson, Alacakaranlık (Twilight) serisindeki rol arkadaşı Kristen Stewart ile yaşadığı aşkla uzun süre gündemde kalmıştı. Fakat Stewart daha sonra rol aldığı filmin yönetmeni Rupert Sanders ile sevgilisi Patinson'ı aldatırken objektiflere yakalanınca ilişkileri sallantıya girdi.