Yoğurt kürü haftada kaç gün yapılır?

İçindekiler:

  1. Yoğurt kürü haftada kaç gün yapılır?
  2. Altın yoğurt nasıl tüketilir?
  3. Toz zencefil yoğurtla yenir mi?
  4. Altın yoğurdun içinde neler var?
  5. Altın yoğurt ne işe yarar?

Yoğurt kürü haftada kaç gün yapılır?

Sağlıklı ve doğru sonuçların alınabilmesi için yoğurt kürünün üç gün tüketilmesi yeterli. Bu kürler iki haftada bir tekrarlanabilir.

Altın yoğurt nasıl tüketilir?

Yağ yakımı için altın yoğurt küründen bahseden Tanoğlu, "Gece uyumadan yarım saat önce tüketilmesini tavsiye ettiği kür için 2 yemek kaşığı kadar yoğurt içine, her birinden tepeleme bir çay kaşığı kadar zerdeçal, zencefil ve karabiber ekliyoruz. Son olarak üzerine yarım limon sıkıyoruz.

Toz zencefil yoğurtla yenir mi?

Yarım bardak yoğurda ekleyeceğiniz birer çay kaşığı toz zencefil ve zerdeçal, bağışıklık sisteminizi güçlendirerek sizi hastalıklardan ve kışın daha sık görülen kalp krizinden koruyor. Soğuk havanın damarları büzücü etkisiyle, kalp krizi ve ani ölüm riski ortaya çıkabiliyor.

Altın yoğurdun içinde neler var?

Zayıflatan Altın Yoğurt Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı köy yoğurdu.
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tarçın.
  • 1 çay kaşığı zerdeçal.
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı zencefil.

Altın yoğurt ne işe yarar?

Altın yoğurt kürü olarak nitelendirilen ve içerisinde bol miktarda kavrulmuş zerdeçal bulunan yak yakıcı kür, vücutta detoks etkisi meydana getirerek bağırsak hareketlerini kısıtlayan parazitlerin ve tehlikeli birtakım hastalıkların oluşmasına neden olan toksin maddelerin dışarı atılmasına yardımcı olmaktadır.