Farmasi aylık ne kadar kazandırır?

İçindekiler:

  1. Farmasi aylık ne kadar kazandırır?
  2. Farmasi üyeleri ne kadar kazanıyor?
  3. Farmasi Elmas Direktör maaşı ne kadar?
  4. Farmasi Elmas müdür ne demek?
  5. Farmasi zümrüt müdür ne kadar kazanır?
  6. Farmasi Altin müdür ne kadar kazandırır?
  7. Farmasi kaç kar?
  8. Farmaside direktör ne kadar kazanıyor?
  9. Farmasi prim ödemesi nedir?
  10. Farmasi Müdürü primi ne kadar?
  11. Farmasi lider yetiştirme primi nedir?
  12. Farmasiye uye olunca ne olur?
  13. Farmasi grup puan ne demek?
  14. Farmasi teşvik puanı nedir?
  15. Farmasiye neden üye olmalıyım?

Farmasi aylık ne kadar kazandırır?

Ay sonunda ulaştığınız puana göre bir seviye alır ve o seviyeye göre de prim kazancı elde edersiniz. Şuan Türkiye birincisinin aylık ortalama kazancı 200 bin TL'dir. Yani yüksek kazançlar için üye eklemek ve kariyer yapmak şarttır. Farmasi prim sistemi çok detaylı bir şekilde ve kusursuz bir matematikle kurulmuştur.

Farmasi üyeleri ne kadar kazanıyor?

Farmasi'ye yeni üye olup sipariş verdiği ay içerisinde ürünlerin geliş fiyatına göre 650 TL'lik alışveriş yapan bir kişi katalog fiyatına göre ortalama 275 TL net kazanç sağlar.

Farmasi Elmas Direktör maaşı ne kadar?

Para ödülü unvanlarını koruduğu sürece aylık olarak 4000 TL olarak verilmektedir. Direkt bağlı en az 12 adet %21 kolu bulunmalıdır.

Farmasi Elmas müdür ne demek?

Farmasi elmas müdür olma Farmasi'de elde edebileceğiniz en iyi unvandır ki yüksek bir maaş da alma şansınız olur. Bazı elmas müdür olma şartları şöyledir; Üyeler arasında en yüksek puana sahip olan kişiyle arasında en az 6 bin TL puan farkı olmalıdır. Kendisine bağlı en az 12 adet %21 kolu olması istenir.

Farmasi zümrüt müdür ne kadar kazanır?

Farmasi'de her yeni unvan para ve araba ödülü demek . Unvan yükseldikçe ödüllerin miktarı da yükseliyor. Zümrüt Direktör olunca 12 ay Peugeot 3008 veya muadili bir araç kullanımı hakkına sahip oluyorsunuz. Araç yerine para talep edilirse 36.

Farmasi Altin müdür ne kadar kazandırır?

Farmasi 5 ay direktörlüğünü koruyan kişilere 5.

Farmasi kaç kar?

Farmasi – Dr.Cevdet Tuna ürünlerinden %40, Diğer ürünlerden %30 kar marjları veriyoruz. Evet! Kataloğumuzda yer alan ürünleri katalog fiyatından sattığınızda size %30 – %40 'a varan kar kalıyor.

Farmaside direktör ne kadar kazanıyor?

Direktör seviyesine ulaşan kişi 5 defa %21 seviyesini koruması halinde Direktör ünvanına ulaşıp 5.

Farmasi prim ödemesi nedir?

Farmasi prim ödemeleri her ayın 20'sinde sisteme eklediğiniz banka hesap numaranıza yapılmaktadır. ... Grup TL puanınız 500 TL'ye ulaştığında %3 seviyesine gelirsiniz ve prim almaya hak kazanırsınız. Farmasi prim ödemeleri her ayın 20'sinde (Ya da 20'sinden sonraki ilk iş gününde) yapılmaktadır.

Farmasi Müdürü primi ne kadar?

Liderlik Primi Hesaplanması Farmasi liderlik primini altınızdaki %15, %18 ve %21 seviyelerindeki girişimcilerden alabilirsiniz. Müdür seviyesindeki bir girişimci birinci neslinden %3, ikinci neslinden %2 ve üçüncü nesilden %1 liderlik primi almaktadır.

Farmasi lider yetiştirme primi nedir?

Lider Yetiştirme Primi: FARMASİ'de 18.

Farmasiye uye olunca ne olur?

FARMASİ'ye üye olan herhangi bir müşteri eğer firmanın üyesi olan başka bir üye ismi vererek üye olursa ismi verilen üyenin altına kaydı yapılır. İsmi verilen üye yeni üyenin sponsoru olmuş olur. Farmasi üyeliği sayesinde hem kendiniz hem de sizin yaptığınız farmasi üyelerinin satışlarından kazanç sağlarsınız.

Farmasi grup puan ne demek?

Sizin bir grubunuz, ekibiniz var demektir. Farmasi Grup puan; sizin ekibinizle birlikte, kişisel siparişiniz de dahil olmak üzere Farmasi'den yapmış olduğunuz alışveriş tutarıdır. Farmasi'ye üye olduğunuz zaman sadece tek başınıza sipariş girerek de prim alabilmektesiniz.

Farmasi teşvik puanı nedir?

Farmasi; yeni danışmanlarına hediyeler verdiği gibi, diğer girişimcilerine, üyelerine de hediyeler vermektedir. Bu 'Teşvik Hediyeleri'nden aynı zamanda yeni üyelerde faydalanmaktadırlar. ... İsterseniz 4 adet 300 puan Farmasi Teşvik hediyesinden seçersiniz. İsterseniz 2 adet 600 puan Farmasi Teşvik Hediyesinden seçersiniz.

Farmasiye neden üye olmalıyım?

Farmasi'ye Neden Üye Olmalıyım? ... Tam zamanlı veya yarı zamanlı çalışarak, Farmasi işinizde kazancınızı da çalışma saatlerinizi de kendiniz belirlersiniz. Kaliteli ürünler kullanırken aynı zamanda para kazanıp yeni insanlarla tanışıp, kendimize iyi bir gelecek, kendi kariyer ve kişisel gelişimimizi sağlarsınız.