AÖF 33 geçer mi?

İçindekiler:

  1. AÖF 33 geçer mi?
  2. Aöf'de hangi harfler geçer not?
  3. AÖF sınav değerlendirme nasıl yapılıyor?
  4. Açıköğretim Fakültesi koşullu geçme ne demek?
  5. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim de çan eğrisi var mı?
  6. Koşullu geçince ne olur?

AÖF 33 geçer mi?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde (AÖF) ders geçebilmek için yeni sistemde, 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00 ya da üzerinde başarı puanı alınması gerekmektedir.

Aöf'de hangi harfler geçer not?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.

AÖF sınav değerlendirme nasıl yapılıyor?

Açıköğretim Sisteminde yapılan sınavlar sonucunda ara sınav notunun %30'u, dönem sonu sınav notunun %70'i alınarak Başarı Notu hesaplanır. Örneğin, bir dersin ara sınavından 70 ve dönem sonu sınavından 80 aldığınızı varsayalım. Bu durumda, ara sınavdan 21 puan ve dönem sonu sınavından 56 puan almış olacaksınız.

Açıköğretim Fakültesi koşullu geçme ne demek?

Açıköğretim koşullu ders geçme, adı üzerinde bir şarta bağlı olarak ders geçme demektir. Bu şart da yıl sonu Genel Not Ortalamanızın en az 2,0 ( CC ) olması demektir. AÖF sınavları sonucunda, CC, DC ve DD aldığınız dersleriniz varsa, bu ders ortalamalarınız 50'den az ancak 32'den yukarı demektir.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim de çan eğrisi var mı?

Her ders için çan eğrisi farklı olduğu için hesaplamada çan eğrisi kullanılmamıştır. Bu nedenle öğrenci sayfanızdan farklı harf notu görebilirsiniz. Açıköğretimde geçme notu 30'dur. ... DD, DC veya CD ise genel not ortalamanız 2.

Koşullu geçince ne olur?

Şartlı / Koşullu Geçme: Dersinizin harf notu CD DC yada DD ise bu derslerden koşullu olarak geçmişsiniz demektir. Bu şekilde geçmenin koşulu ise bir sonraki dönem Genel Not Ortalamanızı 2.