Ayvalıktan hangi Yunan adalarına gidilir?

İçindekiler:

  1. Ayvalıktan hangi Yunan adalarına gidilir?
  2. Izmirden Yunan adasına nasıl gidilir?
  3. Ayvalıktan Cundaya arabayla nasıl gidilir?
  4. Sisam Adası Kuşadası arası kaç km?
  5. Sığacık Didim kaç mil?
  6. Seferihisar Samos kaç saat?
  7. Kuşadası Samos feribot ne kadar sürüyor?
  8. Sisam adasına nasıl gidilir?
  9. Kuşadası'ndan Sisam adasına nasıl gidilir?
  10. Sisan neresi?
  11. Samos adasına gitmek için ne gerekli?
  12. Samos vize istiyor mu?

Ayvalıktan hangi Yunan adalarına gidilir?

1. Ayvalık-Midilli. Yunanistan'ın Kuzey Ege'de yer alan Midilli (Lesbos) adasına Ayvalık'tan geçiliyor. Feribotla bir saat 15 dakika süren bir yolculuğun ardından Midilli adasının merkez şehri Mytilene'ye ulaşılıyor.

Izmirden Yunan adasına nasıl gidilir?

Türkiye'den Yunanistan'a kara, deniz ve hava yolu ile gidilebilir. Uçak firmalarının İstanbul'dan Atina'ya doğrudan seferleri mevcuttur ve yolculuk yaklaşık 1,5 saat sürer. İzmir'den Atina'ya ise ortalama yarım saatte gidebilirsiniz.

Ayvalıktan Cundaya arabayla nasıl gidilir?

Araçla gitmek yaklaşık 3 saat sürüyor. Ayvalık'a İzmir – Aliağa – Dikili güzergahını izleyerek ulaşabilirsiniz. Ayvalık'a ayrıca İzmir Mavi Treni ile Balıkesir'e kadar gelip daha sonra TCDD'nin ayarladığı aktarma otobüsleri ile ulaşmak mümkün. İzmir Adnan Menderes Havalimanı ise Cunda'ya 171 km uzaklıkta yer alıyor.

Sisam Adası Kuşadası arası kaç km?

Kuşadası Sisam Adası arası mesafe, Kuşadası Sisam Adası yol haritası, Kuşadası Sisam Adası kaç saat kaç km. Kuşadası sisam adası arası mesafe : 515 kilometre.

Sığacık Didim kaç mil?

seferihisar sığacık Samos arası mesafe : 508 kilometre.

Seferihisar Samos kaç saat?

Seferihisar ile Samos'un Karlovasi Limanı arasındaki yolculuk normal feribotla 1 saat 55 dakika, hızlı katamaran ile 55 dakika sürüyor.

Kuşadası Samos feribot ne kadar sürüyor?

Kuşadası kalkışlı feribotlarla Samos'a ulaşmanız Kuşadası Samos feribot ile ortalama 1 saat 30 dakika sürmektedir. Kuşadası'ndan Samos'a sabah ve akşam birçok saatte adaya ulaşabileceğiniz veya adadan geri dönebileceğiniz feribotlar mevcuttur.

Sisam adasına nasıl gidilir?

Türkiye kıyılarından Samos'a feribotla direkt ulaşım için iki ayrı limandan feribot bileti almak mümkün. En sık kullanılan rota Kuşadası-Vathi rotası. Kuşadası Limanı'ndan Samos'un merkezi Vathi'ye her gün direkt feribot seferi var. 1,5 saatlik yolculuğun ardından Samos'un merkezine ulaşılıyor.

Kuşadası'ndan Sisam adasına nasıl gidilir?

Samos Adası'na gitmenin en kolay ve hızlı yolu Kuşadası'ndan kalkan feribotlara binmektir. Genellikle, yaz aylarında Seferihisar'a bağlı Sığacık Limanı'ndan da seferler olabilmektedir.

Sisan neresi?

Peki, Sisam Adası tam olarak nerede? Sisam (Yunanca'da Samos, Σάμος) Yunanistan'da, Ege Denizi'nde, Dilek Yarımadası'nın karşısında bir ada.

Samos adasına gitmek için ne gerekli?

Samos Adası Kapı Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • 2 ADET BİYOMETRİK FOTOĞRAF.
  • PASAPORTUN RESİMLİ SAYFASININ FOTOKOPİSİ
  • NÜFUS CÜZDANINIZIN FOTOKOPİSİ
  • FERİBOT BİLETLERİNİZ.
  • KONAKLAMANIZ VARSA REZERVASYON BELGENİZ (Ödenmiş Olmalı)

Samos vize istiyor mu?

Yunanistan'a ait 12 ada içerisinden yüzölçümü en büyük olan Samos adası Türkiye'de Sisam adı ile bilinmektedir. Yunanistan sınırları içerisinde ya da kapı vizesi uygulaması dahilinde olmayan adalara seyahat edebilmek için Yunanistan Schengen vizesi sahibi olma şartı koşulmaktadır.