Azar nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Azar nasıl girilir?
  2. Azar Elmas nasıl kazanılır?
  3. Azar değerli taş nasıl alınır?
  4. Azar id nerede yazar?
  5. Azar vip üyelik ne işe yarar?
  6. Azar değerli taş ne işe yarar?
  7. VIP üye olmak ne demek?
  8. Azar VIP üyelik nasıl iptal edilir?
  9. Scribd üyelik iptali nasıl yapılır?
  10. Payguru iptal nasil olur?
  11. Yapılan mobil ödeme nasıl iptal edilir?
  12. Turkcell Mobil Ödemeyi nasıl kapatırım?
  13. AC 5522 ne?
  14. Turkcell Mobil Ödeme üyelik bedeli nedir?
  15. Turkcell Mobil Ödeme Nasıl Yapılır?
  16. Turkcell Fatura Mobil Ödeme harcamaları nedir?
  17. Paycell para transferi nasıl yapılır?

Azar nasıl girilir?

Facebook, Google, Line veya Kakao hesabınızı kullanarak Azar'da oturum açabilirsiniz. Oturumu kapatmak için ise 'Mesaj' sekmesine giderek ekranın sağ üst köşesinde bulunan 'Ayarlar' simgesine, ardından ekranın en alt kısmında bulunan 'Oturumu kapat' seçeneğine tıklayarak çıkış yapabilirsiniz.

Azar Elmas nasıl kazanılır?

Azar'da bedava Değerli Taş kazanmanın tek yolu vardır. KESİN OLARAK uygunsuz davranış sergileyen kullanıcıları rapor etmeniz halinde, gerekli kontrollerin ardından hesabınıza Değerli Taş hediye edilir. Şunu unutmamanız gerekir, hatalı rapor vermeniz durumunda, sizin hesabınız askıya alınabilir.

Azar değerli taş nasıl alınır?

Değerli Taş satın almak için 'Keşfet' sekmesine (dünya simgesi) tıkladıktan sonra ekranın sağ alt köşesinde yer alan Değerli Taş simgesine tıklayınız. Değerli Taş miktarlarına göre belirlenen farklı fiyat aralıklarından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Azar id nerede yazar?

'Mesaj' sekmesi> 'Arkadaşlar' simgesi> ekranın sağ üst kısmında bulunan bulunan '+' simgesine tıkladıktan sonra > 'Azar Kimliği ile Arkadaş Ekle'yi seçiniz. Profil sayfanızda, Kullanıcı adınızın yanında bulunan Azar kimliği simgesine tıklayarak bir Azar Kimliği oluşturabilirsiniz.

Azar vip üyelik ne işe yarar?

Azar VİP Üyelik Sınırsız Bölge Özelliği: Kullanıcılara istedikleri bölgeleri seçerek insanları tanıma fırsatı sunan özelliktir. Kullanıcı Adı Değiştirme: VİP üyeler azar bünyesindeki kullanıcı adını değiştirebilmektedir.

Azar değerli taş ne işe yarar?

Değerli Taş Nedir ve Ne İşe Yarar? Azar değerli taşlar, ekstra görüntülü aramalar, cinsiyet ve bölge tercihleri ya da arkadaş ekleme gibi işlemleri yapmak için kullanılan araçlardır. Preminium servisleri kullanmak için değerli taşlarınızın olması gerekir.

VIP üye olmak ne demek?

VIP üyelik, online ödemelerinizde hayatınızı kolaylaştırırken, her alışverişinizde sizlere ayrıcalıklı bir hizmet sunacaktır. VIP üyelik ile alışveriş yaptıkça kazanacaksınız. ... Ödeme Kartlarını kullandıkça daha ayrıcalıklı hizmet ve avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Azar VIP üyelik nasıl iptal edilir?

Uygulamanın yüklemesini kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.

  1. Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store'u. açın.
  2. Doğru Google Hesabı'nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
  3. Menü Abonelikler'e dokunun.
  4. İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
  5. Aboneliği iptal et'e dokunun.
  6. Talimatları uygulayın.

Scribd üyelik iptali nasıl yapılır?

Ayrıca, support@scribd.com'a bir e-posta göndererek veya Scribd Destek web sitesi aracılığıyla bir iptal isteği göndererek Aboneliği iptal edebilirsiniz.

Payguru iptal nasil olur?

Payguru Aboneliğimi Nasıl İptal Ederim? Kullanıcıların Payguru abonelik silmek için https://destek.payguru.com/sss/abonelik-iptal-etmek-istiyorum adresindeki yönergeleri izlemeleri gerekmektedir. Yapılan ödeme türünün yöntemine göre iptal işlemleri de değişim gösterebilmektedir.

Yapılan mobil ödeme nasıl iptal edilir?

Hattınızı Mobil Ödeme'ye açmak için "MOBILODEME AC", kapatmak için "MOBILODEME KAPAT" yazıp 7878'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.

Turkcell Mobil Ödemeyi nasıl kapatırım?

Hattını Mobil Ödeme'ye kapatmak için Müşteri Hizmetleri'ni 60 arayabilirsin. Hattını MOBILODEMEKAPAMA yazıp 5522'ye göndererek ya da Çağrı merkezimizi 60 numaralı telefondan arayarak mobil ödeme işlemlerine kapatabilirsin.

AC 5522 ne?

Dolandırıcı arkadaşımız önce benim arkadaşıma telefonunuzu nasıl Turkcell Mobil Ödeme sistemini açacağımızı anlatıyor. 5522'ye "AC" yazarak benim hattımı açmış olduk (benim hattımdan yapıyoruz çünkü şirket hattı olmaması gerekiyormuş).

Turkcell Mobil Ödeme üyelik bedeli nedir?

Financell kredi geri ödemelerinin Turkcell faturasına yansıtılması hizmeti, Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. ... Mobil ödeme üyelik bedeli, kredi ödemesini Turkcell faturasına yansıtarak yapan müşterilerimizden mobil ödeme sistemi kullanımı nedeniyle tahsil edilir. Üyelik bedeli aylık 2,49 TL'dir.

Turkcell Mobil Ödeme Nasıl Yapılır?

2222'ye MOBILODEME AC yazıp, göndererek veya çağrı merkezimizi arayarak hattınızı mobil ödemeye açtırabilirsiniz. Kurumsal hattınız mobil ödemeye kapalı ise şirket yetkiliniz ile iletişime geçmelisiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Turkcell Fatura Mobil Ödeme harcamaları nedir?

Paycell Mobil Ödeme, hattınızla Mobil Ödeme anlaşmalı kurumlardan alacağınız mal veya hizmetin bedelini nakit ya da kart kullanmadan, Turkcell faturanıza yansıtarak ya da TL bakiyenizi kullanarak hızlıca ödeme yapabilmenizi sağlayan bir hizmettir.

Paycell para transferi nasıl yapılır?

Dilediğiniz kişiye para istemesine gerek kalmadan para göndermek isterseniz Paycell uygulamanızda ana sayfada yer alan “Para Gönder” özelliğini seçerek, dilediğiniz numaraya para gönderebilirsiniz. Sizden para istendiğinde, telefonunuza Paycell uygulamasından bildirim ya da SMS gelir. Uygulamaya giriş yapılır.