Antalya'nın Dogu ilçeleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Antalya'nın Dogu ilçeleri nelerdir?
  2. Antalya hangi bölgemizde yer alır?
  3. Antalya Kaleiçi hangi ilçeye bağlı?
  4. Lara ile Antalya arası kaç km?
  5. Antalya ve ilçeleri arası kaç km?
  6. Antalya'da denize hangi aylarda girilir?
  7. Kasım ayında Antalya'da denize girilir mi?
  8. Ekim sonu antalyada denize girilir mi?

Antalya'nın Dogu ilçeleri nelerdir?

Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, yarın Antalya'nın doğu ilçeleri Serik, Manavgat, Alanya, İbradi, Akseki ve Gündoğmuş'ta görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların cumartesi akşam saatlerine kadar etkili olacağı bildirildi.

Antalya hangi bölgemizde yer alır?

Tamamı Akdeniz Bölgesi'nin batısında yer alır ve Antalya Körfezi'yle Batı Torosların arasında kurulmuştur. Yüz ölçümü bakımından Türkiye'nin beşinci büyük ilidir. Güneyinde Akdeniz, batısında Muğla, kuzeyinde Burdur ve Isparta, kuzeydoğusunda Konya, doğusunda ise Karaman ve Mersin illeri vardır.

Antalya Kaleiçi hangi ilçeye bağlı?

Kaleiçi enlem ve boylamda yer almaktadır. Muratpaşa ilçesine bağlıdır. Kaleiçi haritası Antalya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Lara ile Antalya arası kaç km?

Antalya Merkez Antalya Lara arası mesafe, Antalya Merkez Antalya Lara yol haritası, Antalya Merkez Antalya Lara kaç saat kaç km. Antalya Merkez Antalya Lara arası mesafe : 11 kilometre. Antalya Merkez Antalya Lara arası süre : 20 dakika.

Antalya ve ilçeleri arası kaç km?

Antalya'nın İlçelerine Uzaklıkları Akseki - Antalya : 88 Km. Alanya - Antalya : 135 Km. Demre - Antalya : 147 Km. Elmalı - Antalya : 110 Km.

Antalya'da denize hangi aylarda girilir?

Antalya'da Mayıs'tan Ekim sonuna kadar denize giriliyor, bizim önerimiz hem boğucu sıcaklardan, hem de kalabalıklardan kaçmak adına yaz ayları yerine sezon sonu ya da başında gelmeniz.

Kasım ayında Antalya'da denize girilir mi?

Yerli ve yabancı turistler, Kasım ayına rağmen güneşli havanın tadını denize girerek çıkardı. ... Alanya'da güneşli havayı fırsat bilen turistler ve vatandaşlar Kleopatra, Keykubat ve Damlataş plajlarında denize girerek güneşlenmenin keyfini çıkardı.

Ekim sonu antalyada denize girilir mi?

"Denize girmek için en güzel zaman ekim" Dalga olmadığı için denizden daha fazla keyif aldığını dile getiren Ezdi, "Antalya'da denize girmek için en güzel zaman ekim ayıdır." diye konuştu. Arif Çalışkan da denize girmenin tam zamanı olduğunu söyledi.