Denizli nerenin ilçesi?

İçindekiler:

  1. Denizli nerenin ilçesi?
  2. Denizli Kınıklı Mahallesi hangi ilçeye bağlı?
  3. Merkez Efendi nereye bağli?
  4. Merkez Efendi kimdir vikipedi?
  5. Denizli Pamukkale hangi ilçeye bağlı?
  6. Denizli Cankurtaran nereye bağlı?

Denizli nerenin ilçesi?

Denizli, Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde yer alan bir şehirdir. Konumu incelendiğinde Denizli'nin; Aydın, Manisa, Muğla ve Uşak ile komşu olduğu görülmektedir. Kentin denizden yüksekliği ise yaklaşık 219 metre seviyesindedir.

Denizli Kınıklı Mahallesi hangi ilçeye bağlı?

Kınıklı Nerede ve Hangi İlçeye Bağlı? Kınıklı Denizli ilinde yer almakta olup, Kınıklı Denizli Merkez ilçesine bağlıdır. Kınıklı haritası konumu ise 37° 44' 35.

Merkez Efendi nereye bağli?

Merkezefendi, Türkiye'nin batısında yer alan Ege Bölgesinde bulunan Denizli ilinin yaklaşık 272.

Merkez Efendi kimdir vikipedi?

Merkez Efendi, 1463 (Hicri 868) yılında Denizli'de doğmuştur. Asıl adı Musa Muslihuddin olan Merkez Efendi, ilk öğrenimini Manisa'da tamamlamış, daha sonra İstanbul'a gelerek Hızır Velüyiddin Efendi ve Mevlana Ahmet Paşa'dan dersler almıştır. Mesir macunu Merkez Efendi'nin icadıdır. ...

Denizli Pamukkale hangi ilçeye bağlı?

Denizli ilimize bağlıdır. Turistik açıdan önemli ilçelerimizden biri olan Pamukkale Büyük Menderes Nehrinin bir kolu olan Çürüksu Çayının doğduğu yerde bulunmaktadır. Güneyinde Tavas ilçesi, batısında Buldan, Sarayköy ve Merkez efendi ilçeleri, doğusunda Çal ve Honaz ilçeleri bulunmaktadır.

Denizli Cankurtaran nereye bağlı?

Cankurtaran Köyü Denizli ilinde yer almakta olup, Denizli Merkez Köyleri semtinde bulunan Cankurtaran Köyü Denizli Merkez ilçesine bağlıdır.