Kalemle kaş boyama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kalemle kaş boyama nasıl yapılır?
  2. Kaş kalemi ne işe yarar?
  3. Kaş Kalemi nasıl kullanılır?
  4. Hangi renk kaş kalemi kullanmalıyım?
  5. Siyah saç hangi kaş rengi?

Kalemle kaş boyama nasıl yapılır?

Kaş kalemi ile kaşlarınızı boyarken çok bastırmadan ve net çizgiler çizmeden hafif dokunuşlarla boyamalısınız. Kaşlarınızın ön kısımlarını fazlaca boyamak hoş bir görünüm vermez. Kaşları boyadıktan sonra kaş fırçanız ile yukarı doğru tarayın. Kaş kıllarınız ince bir yapıya sahip ise kaş farı kullanabilirsiniz.

Kaş kalemi ne işe yarar?

Kaş kalemi, kaşları ince olanların seyrek ve boş kısımları doldurmak için kullandıkları makyaj malzemelerindendir. Doğru kalem, bir ucunda tarak ve diğer ucunda fırça olandır. Kaşlara şekil verilebilmek için önce taranması gerekmektedir.

Kaş Kalemi nasıl kullanılır?

Kaş kalemi nasıl kullanılır? Kaş kalemini uygulamak için kaşlarınızı kaş fırçasıyla önce fırçalayın. Bu işlem ile kaşlarınızda kalan pudra ve fondötenden kurtulmuş olursunuz. Kaşınızın şeklini belirlemek için kalem ile çizgi çizgi işaretler koyun, doldurmak istediğiniz yerlere de aynısını yapın.

Hangi renk kaş kalemi kullanmalıyım?

Kaş kalemi seçerken, kaş rengini baz almalısın, saç rengini değil. Bu nedenle kaş kalemi siyah kullanmak önerilmez. Çünkü siyah kaş kalemi, koyu kaşlarda dahi çok koyu kalabilir. Eğer kaşlarını daha koyu veya açık göstermek istiyorsan kaş kalemi bir çözüm değildir.

Siyah saç hangi kaş rengi?

Siyah saça uygun kaş rengi Saçlarınızı siyaha boyattıysanız kesinlikle kaşlarınız için siyah renk bir kalem ile doldurmayın, koyu kahve rengi veya açık kahve rengi tonlarındaki kaş kalemlerine bakın. Eğer doğal bir görünümde kalmak istiyorsanız kaşlarınızı da siyaha boyatmayın.