PTT Kargo zimmet alındı ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. PTT Kargo zimmet alındı ne zaman gelir?
  2. Yurtiçi Kargo gönderi dağıtıma çıktı ne demek?
  3. Yurtiçi Kargo takip numarası nedir?
  4. Kargo takip numarası nasıl alınır?
  5. Yurtiçi Kargo müşteri numarası nedir?
  6. Yurtiçi Kargo Genel Müdürü kim?

PTT Kargo zimmet alındı ne zaman gelir?

PTT zimmete alındı uyarısını gören kişiler ürünün şu an zimmet alındığı anlamına geldiğini bilmeleri gerekiyor. Bu uyarı başta insanları korkutsa da bir sorun taşımamaktadır. Sipariş edilen ürün en geç 1-2 gün içerisinde dağıtıcı firmaya verilir ve ürün sahibine iletilir.

Yurtiçi Kargo gönderi dağıtıma çıktı ne demek?

Kargonuzun dağıtıma çıktığı bilgisi geldiyse, paketiniz size ulaştırması için kuryeye teslim edilmiş demektir.

Yurtiçi Kargo takip numarası nedir?

Telefon ile Gönderi Sorgulama Yurtiçi Kargo Takibi yaparken Yurtiçi Kargonun numaralı çağrı merkezini arayarak kargonuzun nerede olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz. Size verilen kargo takip numarasını çağrı merkezi yetkilisine söylediğinizde kargonuzun durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kargo takip numarası nasıl alınır?

Kargo takip numarasını öğrenmek için gönderi beklediğiniz şirketin şubesine başvurabilir veya müşteri hizmetlerini arayarak bilgi edinebilirsiniz. Durumların her ikisinde de yetkili kişi sizden kimlik ve adres bilgilerinizi isteyecektir. Doğrulamalar yapıldıktan sonra kargo takip numarasını öğrenmeniz mümkündür.

Yurtiçi Kargo müşteri numarası nedir?

Çağrı Merkezi ( Yurtiçi Kargo.

Yurtiçi Kargo Genel Müdürü kim?

Yurtiçi Kargo'nun yeni Genel Müdürü Fatih Önyol oldu. 17 yıl süresince Yurtiçi Kargo yönetim kademesinde farklı görevlerde bulunan Önyol, 2012-2019 yılları arasında Kargo Operasyonları Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.