Liselerde satın alma komisyonu kimlerden oluşur?

İçindekiler:

  1. Liselerde satın alma komisyonu kimlerden oluşur?
  2. Muayene ve Teslim Alma Komisyonu kimlerden oluşur?
  3. Taşınır kayıt yetkilisi kim olmalı?
  4. Taşınır kayıt kontrol yetkilisi kim olabilir?
  5. Taşınır Kayıt Yetkilisi ne kadar ek ücret alır?
  6. Taşınır kayıt ve kontrol yetkilisi aynı kişi olabilir mi?
  7. Taşınır kayıt yetkilisine başka görev verilir mi?
  8. Taşınır Mal düşümü nasıl yapılır?
  9. Taşınır Mal alımı ne demek?

Liselerde satın alma komisyonu kimlerden oluşur?

Madde 35- (Değişik: 1. fıkra - 23438 s.R.G.) Satın Alma Komisyonu; döner sermayesi bulunmayan okul öncesi eğitim kurumlarında, müdür tarafından görevlendirilecek bir müdür yardımcısının başkanlığında; varsa bölüm veya atölye şefi, öğretmenler kurulunca bir yıl için seçilen bir öğretmen ile memurdan oluşur.

Muayene ve Teslim Alma Komisyonu kimlerden oluşur?

(İKY) Madde 112- Muayene ve teslim alma komisyonu her okulda, müdür başyardımcısının veya müdür tarafından görevlendirilecek bir müdür yardımcısının başkanlığında öğretmenler kurulunca bir yıl için seçilen bir öğretmen, ambar memuru, iç hizmetler şefi, ayniyat memuru (mutemet), varsa sağlık elemanı ve nöbetçi ...

Taşınır kayıt yetkilisi kim olmalı?

Taşınır Kontrol Yetkilisi: Taşınır kayıt yetkilisinin yapmış olduğu kayıt ve işlemler ile düzenlediği belge ve cetvellerin mevzuata ve mali tablolara uygunluğunu kontrol eden, Harcama Birimi Taşınır Mal Yönetim Hesabı Cetvelini imzalayan ve bu konularda harcama yetkilisine karşı sorumlu olan görevlileri,” olarak ...

Taşınır kayıt kontrol yetkilisi kim olabilir?

tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Taşınır Mal Yönetmeliği işlemlerinde Taşınır kontrol yetkilisi: “Taşınır kayıt yetkilisinin yapmış olduğu kayıt ve işlemler ile düzenlediği belge ve cetvellerin mevzuata ve mali tablolara uygunluğunu kontrol eden, Harcama Birimi Taşınır Mal Yönetim Hesabı Cetvelini imzalayan ...

Taşınır Kayıt Yetkilisi ne kadar ek ücret alır?

Buna göre, Bilgisayar İşletmeni unvanı için belirlenen yan ödeme puanın yanında 575 puan mali sorumluluk zammı almanız gerekiyor. Bu tutar da, maaş bordronuzda yan ödeme kalemine ilave edilmektedir. 575 x 0,026347: 15,15 TL taşınır kayıt kontrol yetkilisi olmanızda dolayı almaktasınız.

Taşınır kayıt ve kontrol yetkilisi aynı kişi olabilir mi?

(3) Taşınır kontrol yetkilisi ile taşınır kayıt yetkilisi görevi aynı kişide birleşemez. Taşınır kontrol yetkilileri, harcama yetkilisi tarafından (yani birimin en üst yöneticisi tarafından) yardımcıları ya da yardımcılarının bir alt kademesindeki yöneticiler arasından görevlendirilir.

Taşınır kayıt yetkilisine başka görev verilir mi?

Dolayısıyla taşınır kayıt ve kontrol yetkilisi olarak görevlendirilen bir memur, gerçekleştirme görevlisi olarak da, ihale komisyonu üyesi olarak da görevlendirilebilecektir. Diğer taraftan 657 sayılı Kanun hükümlerine göre de bir memura bir den çok görev verilmesi mümkün bulunmaktadır.

Taşınır Mal düşümü nasıl yapılır?

Taşınır Mal İşlemleri”>”Çıkış İşlemi”>”Kayıttan düşme” bölümüne tıklanır. “TĠF Tipini Seçiniz” kombosunda işlem türüne göre seçim yapılır. “TİF Tipini seçildikten sonra kayıt işlemine ekranda görünen “Malzeme Ekle” butonuna basılarak devam edilir.

Taşınır Mal alımı ne demek?

Belirli bir arazi üzerinde kalıcı olmayacak şekilde yapılan yapılara taşınır mal denir. Gayrimenkul yatırımcıları tarafından önemli bir yere sahip taşınır ve taşınmaz mallar arasında yer alan bu kavram, baraka, kulübe gibi yapıları temsil eder.