iPhone bataryasının bittiğini nasıl anlarız?

İçindekiler:

  1. iPhone bataryasının bittiğini nasıl anlarız?
  2. iPhone 5s pil ömrü nasıl bakılır?
  3. iPhone 12 Pro Max kaç mAh?
  4. Ömrü biten batarya nasıl anlaşılır?
  5. Telefon bataryası bozulunca ne olur?
  6. iPhone 5s Pil testi nasıl yapılır?
  7. iPhone 5s Pil ömrü ne kadar?
  8. 12 Pro Max pil kaç mAh?
  9. iPhone 12 Pro Max şarjı ne kadar gidiyor?

iPhone bataryasının bittiğini nasıl anlarız?

Eğer telefonunuza iOS 11 ve üstü bir sürüm yüklediyseniz, telefonunuzun ayarlar kısmından pil sağlığına girerek tefonunuzun pilinin ne kadar sağlıklı olduğunu görebilirsiniz. Telefonunuzun batarya sağlığı yüzde 85 altına düşmüş ise batarya değişiminin vakti gelmiş demektir.

iPhone 5s pil ömrü nasıl bakılır?

Apple, iOS 11.3 güncellemesiyle Ayarlar > Pil menüsüne iPhone'un pil sağlığını yüzdelik olarak gösteren bir özellik getirdi. Bu özellik sayesinde pilin sağlığı hakkında ön bilgi edinmek mümkün.

iPhone 12 Pro Max kaç mAh?

Resmi kayıtlara göre telefonlardan 12 modelinde 2.815 mAh pil yer alıyor. Ailenin en ufağı olan 12 Mini modelinde ise 2.227 mAh pil bizleri karşılıyor. Artık ailenin en büyüğü olan 12 Pro Max'in pil kapasitesi de biliniyor. Kayıtlara göre 12 Pro Max'de 3.687 mAh pil bulunuyor.

Ömrü biten batarya nasıl anlaşılır?

Eğer akıllı telefonunuzda gün içerisinde bir anda şarj seviyesi düşüyorsa ve telefonu çok fazla kullanmadığınız halde bunu yaşıyorsanız, batarya ömrü bitmiş olabilir. Ayrıca telefon şarjının seviyesi yüksek olduğu halde birden biterek telefon kapanıyorsa aynı şekilde bataryada bir sorun var demektir.

Telefon bataryası bozulunca ne olur?

daha yakından bakalım. Batarya dolu olmasına karşın telefonun açılmaması bir sorun oluğu anlamına gelir. Ayrıca genel olarak yeterli gelen şarjın bir zaman sonra yetmemesi ve beklenmedik anlarda şarjın bitmesi yine bataryanın bozulma belirtilerinden biri olarak karşımıza çıkar.

iPhone 5s Pil testi nasıl yapılır?

iPhone batarya testi oldukça kolay! iPhone pil sağlığı iPhone pil sağlığı durumunu görüntülemek için yapmanız gereken Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı yolunu takip etmek. Maksimum Kapasite bölümünü pilin durumunu gözler önüne seriyor.

iPhone 5s Pil ömrü ne kadar?

Akıllı telefon sitenin testine göre 9 saat 58 dakika pil performansı sağladı. Son olarak video oynatma testi geliyor. iPhone 5S bu alanda 10 saat 31 dakika pil performansı sunuyor. Bu performans iPhone 5'e göre 19 dakika daha iyi.

12 Pro Max pil kaç mAh?

Amerika'da 1.099 dolardan satılan bu telefonda 3,687 mAh kapasiteli batarya yer alıyor. 200 dolarlık Android telefonlarda bile 5.000 mAh batarya görmeye başladığımız bugünlerde, Apple'ın bu hareket hiç de kabul edilebilir değil.

iPhone 12 Pro Max şarjı ne kadar gidiyor?

iPhone 12: 6 saat 41 dakika. iPhone 12 Pro: 6 saat 35 dakika.