iPhone 4S Siri var mı?

İçindekiler:

  1. iPhone 4S Siri var mı?
  2. iPhone 4 te Siri nasıl açılır?
  3. Siriyi nasıl konuşturulur?
  4. Siri nasıl Türkçe konuşur?
  5. Siri nasıl bir şeydir Siri?
  6. Iphone 4 s nasıl açılır?
  7. iPhone nasıl kapatılıp açılır?

iPhone 4S Siri var mı?

iPhone 4S ve iOS 5 ile beraber tanıtılan Apple'ın yeni sanal asistanı Siri, iPhone 4… iPhone 4S ve iOS 5 ile beraber tanıtılan Apple'ın yeni sanal asistanı Siri, iPhone 4 ve iPhone 3GS için çıkmamıştı. ... Apple belki hata sonucu da olsa resmen artık iPhone 4'de Siri desteği veriyor.

iPhone 4 te Siri nasıl açılır?

Telefonunuz açıldıktan sonra Ayarlar / Genel / Siri menü adımlarını izleyerek Siri'yi aktif hale getirin ve cihazı tekrar kapatıp açın. Ana ekrandayken sesli komutları çalıştırdığınız gibi “Home” tuşuna uzunca bastığınızda artık Siri ekrana gelecektir.

Siriyi nasıl konuşturulur?

Siri'nin sesinizi tanımasına yardımcı olmak için "Hey Siri" özelliğini ayarlayın
  1. Ayarlar'a gidin.
  2. Siri ve Arama'ya dokunun.
  3. "Hey Siri"yi Dinle özelliğini kapatıp yeniden açın.
  4. "Hey Siri"yi Ayarla ekranı göründüğünde Sürdür'e dokunun.
  5. Ekranınızda gördüğünüz her komutu söyleyin.
  6. Bitti'ye dokunun.

Siri nasıl Türkçe konuşur?

Aslında bu sorunun çözümü çok basit. Sorunun cevabı tümü ile Siri'nin ayarlarında yatıyor. iPhone veya iPad'inizden Ayarlar > Genel > Siri > Siri'nin aktif olduğunu doğrulayın ve Dil seçeneğinden Türkçe'yi seçin.

Siri nasıl bir şeydir Siri?

Siri her türlü soruyu cevaplar. Tek yapmanız gereken sormak. Ondan herhangi bir şey istemediğinizde bile, Siri arka planda kişisel asistanınız gibi çalışıyor. Bunun en iyi örneği ise Siri saat kadranı. Etkinlikleri, haberleri, bildirimleri ve daha fazlasını tam da ihtiyaç duyduğunuz anda gösteren harika bir yenilik.

Iphone 4 s nasıl açılır?

Yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

iPhone nasıl kapatılıp açılır?

iPhone X, 11 veya 12 aygıtınızı yeniden başlatma Ses düğmelerinden birine ve yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeleri basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin.