İğneli epilasyon yüze uygulanır mı?

İçindekiler:

  1. İğneli epilasyon yüze uygulanır mı?
  2. İğneli epilasyon yüz nasil yapilir?
  3. Yüz için iğneli epilasyon kesin çözüm mü?
  4. Lazer de yüz için hangi?
  5. İğneli epilasyon kalıcı iz bırakır mı?

İğneli epilasyon yüze uygulanır mı?

Bu sorunun yanıtı evet olacaktır. İğneli epilasyon yüz bölgesine de uygulanabilir. Günümüzde kadınların yanı sıra erkekler de yüz bölgelerinde zaman zaman iğneli epilasyona başvurmaktadırlar ve bundan olumlu sonuçlar alırlar.

İğneli epilasyon yüz nasil yapilir?

Kıl kökü kalınlığından daha ince bir uca sahip olan medikal alet yardımı ile kıl köküne elektrik akımı verilir. Bu akım köklerin yanmasını sağlamaktadır. Yanan kıl kökleri cımbız yardımı ile çekilir. Eğer kıl köklerinde bir yanma yoksa bu işlem tekrar ettirilir.

Yüz için iğneli epilasyon kesin çözüm mü?

İğneli epilasyonda kişinin cilt tipine veya kıl türüne göre işlem yapılabilmektedir. ... Yapılan araştırmalar sonucunda iğneli epilasyon yönteminin kesin çözüm olduğu kanıtlanmıştır.

Lazer de yüz için hangi?

Yüz bölgesi için diode lazerler en ideal seçimdir. Alexandrite lazer yüz bölgesinde tercih edilmemelidir. Koltuk altı, genital ve alt bacak bölgesi lazer epilasyona en iyi cevap alınan bölgelerdir.

İğneli epilasyon kalıcı iz bırakır mı?

İğneli epilasyon sonrasında ince ciltlerde ve koyu renkli ciltlerde kalıcı iz ve leke kalma olasılığı fazladır. Uygulama sonrası genellikle sivilce benzeri ucu beyaz yapılar görünür ve bu durum 1 hafta ile 10 gün arasında sürebilir.