Zeytin yaprağı ekstraktı neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Zeytin yaprağı ekstraktı neye iyi gelir?
  2. Ersağ zeytin yaprağı ekstraktı nasıl kullanılır?
  3. Ersağ zeytinyağı ekstraktı ne işe yarar?
  4. Ersağ propolis ne işe yarar?

Zeytin yaprağı ekstraktı neye iyi gelir?

Zeytin yaprağı ekstraktının bildirilen yararları, artan enerji ve sağlıklı kan basıncını desteklemekten, kardiyovasküler sistemi desteklemeye ve bağışıklık sistemine kadar uzanmaktadır. Zeytin yaprağı, Zeytin ağacının (Olea europaea) ilk yaprağı Eski Mısır'da ilk defa tıbbi olarak kullanılmıştır.

Ersağ zeytin yaprağı ekstraktı nasıl kullanılır?

Ersağ Zeytin Yaprağı Ekstraktı ,içeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Önerilen Kullanım Şekli: Günde 1 defa yarım bardak (100 ml) su içerisine 20 damla ( 1 ml) damlatılarak kullanılır. Kullanmadan önce çalkalayınız.Takviye edici gıda olarak tüketilir.

Ersağ zeytinyağı ekstraktı ne işe yarar?

Zeytin yaprağı ekstraktı doğal bir sağlık kaynağıdır. Bu özellikleri sayesinde zeytin yaprağı ekstraktı, kilo vermenize yardımcı olabileceği gibi kalp hastalıklarına karşı da koruyucu bir etki gösterebilir. Diğer yandan, uçuk ve benzeri problemlerin ortaya çıkmasını veya yayılmasını önleyebilir.

Ersağ propolis ne işe yarar?

Propolis, yaraların iyileşmesinde hücre yenileyici olarak, verem, ülser, romatizma, egzama, bazı dermatolojik hastalıklara, mantar hastalıklarına, ağız ve diş hastalıklarına iyi gelir.