Cumhurbaşkanlığı kariyer Merkezi nedir?

İçindekiler:

  1. Cumhurbaşkanlığı kariyer Merkezi nedir?
  2. Insan kaynakları ofisi başkanı kim?
  3. Kariyer Merkezi ne yapar?
  4. Yetenek kapısı amacı nedir?
  5. Staj Seferberliği ne işe yarıyor?
  6. Kariyer danışmanlığı ne demek?
  7. Yetenek kapısı kimler başvurabilir?
  8. Yetenek kapısı platformuna kimler kayıt olabilir?
  9. Staj seferberliği kimler alabilir?
  10. Staj seferberliği herkese çıkıyor mu?
  11. Cumhurbaşkanlığı insan kaynakları daire başkanı kim?

Cumhurbaşkanlığı kariyer Merkezi nedir?

KARİYER KAPISI. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hazırlanan Kariyer Kapısı, istihdamda liyakat ve yetkinliğin artırılması, iş / staj ilanlarının kamuoyu ile etkin, şeffaf ve güvenilir bir şekilde paylaşılması için e-Devlet entegrasyonu ile geliştirilen dijital kariyer platformudur.

Insan kaynakları ofisi başkanı kim?

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, 8 kamu görevlisinin katıldığı ankete göre, tatmin ve aidiyeti en çok etkileyen faktörlerin başında seçme, işe alım ve yerleştirme süreçlerinde ise liyakat ve şeffaflığın sağlanması olduğunu aktardı.

Kariyer Merkezi ne yapar?

Kariyer Merkezi, öğrenciler ve mezunlarla birebir görüşmeler yaparak, iş dünyası ile ilişkiler kurarak ve sürdürerek, yurtiçi ve yurtdışındaki diğer eğitim kurumlarıyla bağlantılar oluşturarak, üniversite içindeki diğer bölümler, fakülteler ve öğretim görevlileri ile işbirliği içinde çalışarak hizmetlerini ...

Yetenek kapısı amacı nedir?

Kariyer Merkezleri'nin ihtiyaçlarına göre hazırlanan 'Yetenek Kapısı' platformu gençler ve işverenlerin zamandan ve mekandan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilmelerini sağlıyor. Öğrenciler ve mezunlar, 'Yetenek Kapısı'nda profil oluşturarak, kariyer ağına ilk adımı atabilecek.

Staj Seferberliği ne işe yarıyor?

Başvuru yapmak isteyen kişiler 22 Şubat- 22 Mart tarihleri arasında başvurularını yapmak zorundalar. STAJ SEFERBERLİĞİ NEDİR? ... "Senin için Seferbiriz" temasıyla yürütülen program kapsamında bu yıl 50 binin üzerinde gence staj imkanı sağlanması ve kariyer yolculuklarının desteklenmesi öngörüldü.

Kariyer danışmanlığı ne demek?

Kariyer danışmanı, bireylerin iş hayatlarındaki amaçlarını ve neyi, neden yapmak istediklerini saptamalarına destek olan kişidir. Kişilerin beklenti ve hedefleri belirlenerek onlara uygun bir rota çizilir.

Yetenek kapısı kimler başvurabilir?

Örgün eğitim veren lisans programlarında son sınıfa geçmiş olan, ortalaması 4 üzerinden en az 2 ve üzeri (diğer sistemlerde dengi) olan T.C. vatandaşları, Mavi Kart sahipleri ve yabancı uyruklu öğrenciler başvurabilir.

Yetenek kapısı platformuna kimler kayıt olabilir?

YETENEK KAPISINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK? Staj Seferberliği programına, örgün eğitim veren lisans programları ile dört yıllık eğitim veren yüksekokullarda son sınıfa geçen ve not ortalaması 4 üzerinden 2 ve üzeri (diğer sistemlerde dengi) olan tüm öğrenciler başvuru yapabilecek.

Staj seferberliği kimler alabilir?

T.C. vatandaşı, mavi kart sahibi ve Türkiye'de eğitim gören yabancı uyruklu, ortalaması 4 üzerinden en az 2 (diğer sistemlerde dengi) olan, lisans 3. veya 4.sınıfa ya da ön lisans son sınıfa geçmiş olan öğrencileri Staj Seferbirliği Projesinden faydalanabilecektir.

Staj seferberliği herkese çıkıyor mu?

Örgün eğitim veren lisans programlarında son sınıfa geçmiş olan, ortalaması 4 üzerinden en az 2 ve üzeri (diğer sistemlerde dengi) olan, T.C. vatandaşları ve Mavi Kart sahibi herkes başvurabilir.

Cumhurbaşkanlığı insan kaynakları daire başkanı kim?

Savas Ceylan, PhD - İnsan Kaynağı Eğitim ve Geliştirme Dairesi Başkanı - T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi | LinkedIn.