Bilinmeyen numaralar kime ait olduğunu öğrenme?

İçindekiler:

  1. Bilinmeyen numaralar kime ait olduğunu öğrenme?
  2. CIA uygulaması nasıl kullanılır?
  3. CIA ne işe yarar?
  4. CIA programı nedir?
  5. Kim Arıyor Uygulaması nasıl kullanılır?
  6. Türk Telekom kapalıyken arayan kim?
  7. Meşgulken kim aradı?
  8. Turkcell meşgulken kim arıyor?
  9. Türk Telekom Çağrı Bekletme nasıl yapılır?
  10. Çağrı Bekletme nasıl yapılır?

Bilinmeyen numaralar kime ait olduğunu öğrenme?

11855'e SMS göndererek: *100# ile: *100# tuşlaması yaparak ulaştığınız *100# menüsünde İşlemler'in içinden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ne ulaşabilir, kayıt, isme ve numaraya göre sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

CIA uygulaması nasıl kullanılır?

CIA Nasıl Kullanılır? Cihazınızın işletim sistemine göre mağazalardan CIA uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı indirdikten sonra uygulamaya giriş yapıp açılan ekranda numaranın kime ait olduğunu tespit edebilirsiniz.

CIA ne işe yarar?

Her türlü bilgi ve haberi toplamakla görevlidir. Bu bilgileri elde etmek için casuslar ve ajanlar bulmaya çalışır. CIA'nın dış ülkelerdeki tüm istasyon ve üsleri NCS tarafından yönetilir.

CIA programı nedir?

CIA ile istenmeyen aramaları engelleyebilir, sessize alabilir, hatırlatma koyabilir. Hatta isterseniz önceden belirlenmiş mesajları göndererek aramaları reddedebilirsiniz. Ayrıca arama geçmişinizi yönetebilir ve arama engelleyici ile istenmeyen aramalara dur diyebilirsiniz.

Kim Arıyor Uygulaması nasıl kullanılır?

KIM yazıp 2200'a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS'lerini almaya başlayabilirsiniz.

Türk Telekom kapalıyken arayan kim?

ArayanıBil servisini aşağıdaki yöntemlerle aktifleştirebilirsiniz. SMS ile: SMS'le ArayanıBil servisini ulaşılamayan durumlarda aktif etmek için "ACIK" yazıp 5555'e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Meşgulken kim aradı?

ARAMA BEKLETME SERVİSİ AKTİF NASIL EDİLİR? Araynları bekletmek ve bildirim almak için telefon klavyesini açın ve tuşlama alanına *43# kodunu giriniz. Kodun çalıştığını görmek içinde *#043# kodunu tuşlamanız yeterli olacaktır. Servisi iptal etmek isterseniz eğer #43# kodu tuşlayın hepsi bu kadar.

Turkcell meşgulken kim arıyor?

KIMARIYOR yazıp 2200'a gönderebilirsiniz. Servisiniz aktiflendikten sonra meşgulken çağrı aldığınızda, cebinize KimArıyor mesajları gelmeye başlayacaktır. Çağrı Bekletme özelliğini kullananlar KimArıyor Servisi'nden yararlanamaz.

Türk Telekom Çağrı Bekletme nasıl yapılır?

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarda çağrı bekletme, arama bekletme için herhangi bir ücret alınmaz. Özelliği açmak veya kapatmak için Ayarlar / Telefon / Aramayı bekletme seçeneklerine gidin. Arama bekletme seçeneğini sağa kaydırarak açabilirsiniz.

Çağrı Bekletme nasıl yapılır?

Çağrı bekletme özelliğini nasıl aktif hale getirebilirim? *43# tuşlayıp aramaya bastığınızda çağrı bekletme özelliğini açabilirsiniz. Çağrı bekletme özelliğini kapatmak için de #43# tuşlayıp aramaya basmanız yeterli.