Georgina Rodriguez aslen nereli?

İçindekiler:

  1. Georgina Rodriguez aslen nereli?
  2. Ronaldo aslen nereli?
  3. Ronaldo'nun Dünya Kupası var mı?
  4. Ronaldo'nun kaç tane kupası var?
  5. Messi'nin kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var?
  6. Ronaldo kac kez gol krali oldu?
  7. Pele kaç gol attı resmi?

Georgina Rodriguez aslen nereli?

Model Georgina Rodriguez, ingilizce öğrenmek için İngiltere'ye gitmişti. 3 yıl önce İngiltere'de çalıştığı bir mağazanın etkinliğinde Cristiano Ronaldo ile tanışmıştı. Ronaldo ile tanıştıktan sonra magazin gündeminden düşmeyen Rodriguez, 7 Ocak 1994 (26 yıl yaşında), Buenos Aires, Arjantin doğumluudur.

Ronaldo aslen nereli?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, 5 Şubat 1985 tarihinde Portekiz'in Madeira şehrinde dünyaya gelmiştir. Portekiz milli takımının da formasını giyen Ronaldo, 2009 yılından beri, Real Madrid adını mücadele etmektedir.

Ronaldo'nun Dünya Kupası var mı?

Cristiano Ronaldo; Manchester United, Real Madrid ve Juventus ile kupa dolu bir kariyere sahip. ... Cristiano Ronaldo hem kulüp hem de ülkesi için neredeyse her kupayı kaldırdı. Dünya futbolunda en çok ödül alan oyunculardan bir tanesi.

Ronaldo'nun kaç tane kupası var?

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen 35 yaşındaki süperstar Cristiano Ronaldo, hem kulüp hem de milli takım kariyerinde birçok başarı kazandı. Cristiano Ronaldo, Androinha, Nacional, Sporting Lizbon, Manchester United, Real Madrid, Juventus ve Portekiz Milli Takım formalarıyla toplam 30 kupa kazandı.

Messi'nin kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var?

Messi, kariyeri boyunca on La Liga şampiyonluğu, dört UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı ve iki final maçında gol atmayı başardı. Final maçında attığı gollerin tümü Manchester United'a karşıydı.

Ronaldo kac kez gol krali oldu?

7 kez "kral" oldu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en fazla gol krallığı yaşayan futbolcu Cristiano Ronaldo oldu. 1992-1993 sezonundan itibaren UEFA Şampiyonlar Ligi adı altında oynanan organizasyonda, Juventus'un Portekizli yıldızı Ronaldo, 7 defa gol kralı olmayı başardı.

Pele kaç gol attı resmi?

Pele ise sosyal medya hesabında yer alan biyografisine, "1283 golle en çok gol atan oyuncu." ifadesini eklemişti.