Suluada ya arabayla gidilir mi?

İçindekiler:

  1. Suluada ya arabayla gidilir mi?
  2. Suluada Sazak yolu nerede?
  3. Suluada plajı nasıl gidilir?
  4. Türkiye'nin maldivleri Suluada nerede?
  5. Sulu Adası nerede?
  6. Adrasan tekne turu kaç kişilik?
  7. Tekne turu kaç saat?
  8. Antalya Adrasan Suluada nasıl gidilir?
  9. Adrasan Hacivat koyu nerede?
  10. Adrasan Suluada arası kaç dakika?
  11. Antalya tekne Turları nereden kalkıyor?
  12. Boğaz turu kaç dakika sürüyor?
  13. Yat turu kaç TL?
  14. Antalya Adrasan Çıralı arası kaç km?

Suluada ya arabayla gidilir mi?

Adaya yalnızca deniz yoluyla ulaşım sağlanıyor Buradan hareket eden gezi tekneleriyle yapacağınız 45 dakikalık keyifli bir yolculuk sonrasında Suluada'ya ayak basıyorsunuz. Antalya merkeze 95 km. uzaklıkta bulunan Adrasan'a ise yaklaşık 1,5 saatlik araba yolculuğuyla ulaşmak mümkün.

Suluada Sazak yolu nerede?

Antalya, Kumlucu ilçesine bağlı Adrasan tatil bölgesinin hemen karşısında yer alan minicik bir Akdeniz adasıdır. Adrasan kumsalından Suluada mesafesi 15 km'dir. 15 km okuyunca çok kısa mesafe gibi gözükse de denizden yol aldığınız için tekne turu ile Adrasan'dan Suluada'ya varış yaklaşık 1 saat sürüyor.

Suluada plajı nasıl gidilir?

SULUADA'YA NASIL GİDİLİR Suluada'ya gitmenin tek yolu Adrasan sahilinden kalkan tekne turlarına katılmak. Eğer, Adrasan dışında bir yerde konaklıyorsanız, kooperatif tekne turlarının kalkış saatini 10:00 -11:00 arası olarak belirlediğinden sabah erken bir saatte Adrasan'a gelerek bu turlara rahatlıkla katılabilirsiniz.

Türkiye'nin maldivleri Suluada nerede?

Türkiye'nin Maldivleri” olarak bilinen Suluada, Antalya ilimizin Kumluca mevkiinde yer almakta olan bir Akdeniz adasıdır. Antalya Körfezi'nin en batı ucu olan Gelidonya Burnu'na yaklaşık olarak 7 kilometre uzaklıkta bulunur.

Sulu Adası nerede?

Suluada, Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı küçük bir köy olan Adrasan'ın karşısında kalan bir Akdeniz Adası. Suluada, Adrasan sahilinden 15 km uzaklıkta. Suluada'ya gitmek için Adrasan iskelesinden kalkan tekneleri kullanıyorsunuz.

Adrasan tekne turu kaç kişilik?

1- Ceneviz koyu turu; Tekneler sabah mutlaka tekne dolacak diye beklemiyor minimum 10-15 kişi olduğunda yolculuğa çıkıyor. * Gezi turlarımız her gün sabah 10:30 gibi başlar akşam 17:00 / 18:00 da Adrasan'a dönmüş oluruz.

Tekne turu kaç saat?

Tekne Turu Kaç Saat Sürmekte? İstanbul'da Tekne Turu yapmayı düşünüyorsanız Boğaz hattındaki turlar motoryat ve gezi teknelerinin çeşidine göre değişkenlik göstersede yaklaşık 2 ila 3 saat aralığında sürmektedir.

Antalya Adrasan Suluada nasıl gidilir?

SULUADA'YA NASIL GİDİLİR Suluada'ya gitmenin tek yolu Adrasan sahilinden kalkan tekne turlarına katılmak. Eğer, Adrasan dışında bir yerde konaklıyorsanız, kooperatif tekne turlarının kalkış saatini 10:00 -11:00 arası olarak belirlediğinden sabah erken bir saatte Adrasan'a gelerek bu turlara rahatlıkla katılabilirsiniz.

Adrasan Hacivat koyu nerede?

Hacivat Burnu Koyu olarak da anılan koy, Adrasan açıklarında, Suluada üzerinde yer alıyor. Suluada'ya ve Hacivat Adrasan Koyuna karadan ulaşım bulunmuyor. Ulaşım, gezginler ve turistler için özellikle tekne turları ile sağlanıyor. Hacivat Burnu Koyu, Adrasan'dan 5-6 km uzaklıkta bulunuyor.

Adrasan Suluada arası kaç dakika?

Tekneciler Amerikan Koyu'nun adının burada batan bir Amerikan teknesinden geldiğini söylemektedir. Adrasan Suluada arası tekne ile ulaşım yaklaşık 45 dakika sürmektedir.

Antalya tekne Turları nereden kalkıyor?

Tekneler Kemer merkezinden limandan kalkıyor. Her sabah saat 09:30'da başlıyor ve akşam üzeri saat 17:00-18:00 civarına kadar sürüyor. Tekneler genellikle 2 katlı ve yaklaşık 80 kişi civarında bir kapasiteye sahip tekneler.

Boğaz turu kaç dakika sürüyor?

- Kısa Boğaz turu (her gün): Kısa Boğaz turunda Eminönü İskelesi'nden 14.30'da kalkan vapur Üsküdar, Ortaköy üzerinden Rumeli ve Anadolu Hisarı'na kadar çıkıp geri dönüyor. Yolculuk iki saat sürüyor (12 lira).

Yat turu kaç TL?

Yat kiralama fiyatları saatlik 750 TL ile 1500 TL arasında değişmektedir ve en az kiralama süresi 2 saattir. Günlük fiyatlar da 5000 TL ile 6000 TL arasında değişmektedir ve sabah 10:00 ile akşam üzeri 18:00 arası sürmektedir.

Antalya Adrasan Çıralı arası kaç km?

Adrasan Nerede Nasıl Gidilir Adrasan, Antalya'ya yaklaşık 95 km uzaklıkta yer alıyor. Adrasan(kardeş pansiyon) yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculukla ulaşım mümkün.