Lavanta oda parfümü nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Lavanta oda parfümü nasıl yapılır?
  2. Evde oda parfümü nasıl yapılır?
  3. Oda ve kumaş temizleyici nasıl kullanılır?
  4. Tuvaletin güzel kokması için ne yapabilirim?
  5. Oda Parfümü kapağı nasıl açılır?
  6. Oda ve kumaş kokusu ne işe yarar?
  7. Oda kokusunun icine ne konur?

Lavanta oda parfümü nasıl yapılır?

Lavantanın sakinleştirici ve ferah etkisi tüm evinizi sarsın, gece uykularınız rüyalara bulansın! Su dolu bir kabın içine biraz karbonat ekleyin ve karıştırın. Üzerine birkaç damla lavanta yağı damlatın ve tekrar karıştırın. Karışımı bir şişeye koyup güzelce çalkalayın ve ev yapımı lavanta kokunuza merhaba deyin!

Evde oda parfümü nasıl yapılır?

Yapılışı:
  1. Sprey şişenin içine suyu doldurun.
  2. Suyun üzerine karbonatı ilave edin ve şişeyi iyice karıştırın.
  3. Son olarak suyun içine aldığınız aromatik yağdan 10 – 15 damla damlatın. Hepsi bu kadar, spreyiniz hazır.
  4. İstediğiniz zaman spreyi sıkarak evinizin mis gibi kokmasını sağlayabilirsiniz.

Oda ve kumaş temizleyici nasıl kullanılır?

İlk kullanım öncesi en az 3 kere spreyleyiniz. Her kullanımda sprey şişesini dik tutup güçlü şekilde sıkınız. 30 cm mesafeden kumaş yüzeyi nemlenene kadar spreylemeye devam ediniz. Çok inatçı kirler için işlemi tekrarlayınız. İşlem sonrası yumuşak kuru bir bez ile siliniz.

Tuvaletin güzel kokması için ne yapabilirim?

Yaklaşık 1 litre beyaz sirkeyi 1 fincan suyla karıştırın ve birkaç dakika çalkalayın. Elde ettiğiniz karışımı tuvalete ve lavaboya döküp fırçalayabilirsiniz. Belki etraf biraz sirke kokacak ama en azından önceki kötü kokudan kurtulup alanların temizlenmesini sağlamış olacaksınız.

Oda Parfümü kapağı nasıl açılır?

Şöyle ki kapak içerisinde küçük ve yuvarlak bir bölüme yer veriliyor. Sadece iğne ucunun bu alanda giriş yapması mümkün olacaktır. İğne içerisinde istediğiniz parfüm ya da sıvıyı doldurabilirsiniz. Arkasından da bu küçük delik sayesinde şişe içerisine dolmasını sağlamanız mümkün.

Oda ve kumaş kokusu ne işe yarar?

Mevsim değişikliği, nem, havasızlık, yiyeceklerin açıkta bırakılması, çöplerin yeterli temizlenmemesi kötü kokulara neden olabilir. ... Doğal bir kötü koku gidericidir. Aynı zamanda doğal bir kumaş parfümüdür. Tüm kıyafetlerinizde ve evinizdeki tekstil ürünlerinde kullanabilirsiniz.

Oda kokusunun icine ne konur?

Cam şişenin içine 4 damla tarçın yağı, 1 damla okaliptüs yağı koyun. Bu karışıma misket limonundan 2 damla ilave edin. Son adım olarak bambu çubuklarını yerleştirdikten sonra şişeyi odanın en güzel köşesine yerleştirin. Bu ferahlatıcı koku bambu çubukları aracılığıyla tüm odaya yayılacaktır.