Fatih Dağdelen hangi hastanede çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Fatih Dağdelen hangi hastanede çalışıyor?
  2. Fatih Dağdelen Ne doktoru?
  3. Dr Ferruh Bingül Kimdir?
  4. Ferruh Bingül eşi kimdir?
  5. Ferruh Bingül nereli?

Fatih Dağdelen hangi hastanede çalışıyor?

2004-2009 Dora Klinik Estetik ve Plastik cerrahi merkezini kurdu. 2009 Dora Hospital da çalışmalarına devam etmektedir.

Fatih Dağdelen Ne doktoru?

Ülke sınırları içerisinde birçok uzman bu işi başarılı bir şekilde yapıyor. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fatih Dağdelen plastik cerrahide ülkemizde önemli gelişmelerin olduğunu ve hastaların sayısının her geçen gün arttığını belirtiyor.

Dr Ferruh Bingül Kimdir?

1995 yılında Eskişehir Osmangazi üniversitesi Tıp Fakültesinden tıp doktoru olarak mezun olmuştur. Ankara'da uzmanlık eğitimini ihtisasını tamamlamış olup halen Ankara'da Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı olarak kendi kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Ferruh Bingül eşi kimdir?

Duruşmaya giren ve olayı dinleyen ünlü işadamı Ferruh Birgül´ün eşi Muazzez Birgül gözyaşlarına hakim olamadı. Duruşmada ifade veren sanık Güngör Göksel, “Ben İstanbul´da oturuyorum ve bayram tatili olduğu için olay günü ailem ile birlikte Kandıra´ya yazlığıma gitmiştim.

Ferruh Bingül nereli?

Ferruh BİNGÜL,1970 yılında Niğde'de doğmuştur. Lise eğitimini Eskişehir'de bitirdikten sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1995 yılında başarı ile tamamlamıştır.