iPhone 5 reset nasıl atılır?

İçindekiler:

  1. iPhone 5 reset nasıl atılır?
  2. iPhone 5 S hard reset nasıl atılır?
  3. iPhone SE 2020 reset nasıl atılır?
  4. iPhone 5 nasıl açılır kapanır?

iPhone 5 reset nasıl atılır?

Ana ekrandan iPhone Ayarlar seçeneğini açın ve sonraki menüden Genel seçin. Sonra ekranın alt gidin ve Reset seçeneği seçin. Erase Tüm İçeriği ve Ayarları adlı üstten ikinci seçeneği seçin. IPhone eylemi onaylamak için ister.

iPhone 5 S hard reset nasıl atılır?

iPhone 5/5S/6/6S HARD RESET ATMA Adım: İlk olarak Güç Tuşu'na basılı tutun. 2. Adım: Parmağınızı Güç Tuşu'ndan çekmeden Home butonu yani cihazın ön yüzünde yer alan Ana Ekran Tuşu'na basın. 3. Adım: Bu işleme ekran kapanana kadar ve Apple logosu görünene kadar devam edin.

iPhone SE 2020 reset nasıl atılır?

iPhone 8'i veya iPhone SE'yi (2. nesil) yeniden başlatmaya zorlama. Sesi aç düğmesine basıp çabucak bırakın, sesi kıs düğmesine basıp çabucak bırakın, sonra yan düğmeyi basılı tutun. Apple logosu göründüğünde düğmeyi bırakın.

iPhone 5 nasıl açılır kapanır?

Üst düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için üst düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.