Saç için hangi yağ kullanılmalı?

İçindekiler:

  1. Saç için hangi yağ kullanılmalı?
  2. Yağlı saç bakım yağı sürülür mü?
  3. Kuru saçlara ne uygulanır?
  4. Saç Bakım yağı ne zaman sürülmeli?

Saç için hangi yağ kullanılmalı?

Argan Yağı Argan Ağacı fındıklarından elde edilen bu yağ, antioksidanlar ve E Vitamini bakımından oldukça zengin. Isı ve UV ışınlarından korumasının yanında saçlara bakım yapar, kırıkları onarır ve parlamalarını da sağlar.

Yağlı saç bakım yağı sürülür mü?

Sanılanın aksine, yağlı saçların da saç bakım yağına ihtiyacı vardır. Özellikle yağlı saçlarının yağ dengesini kontrol altına almak için argan yağını düzenli olarak kullanmanı öneriyoruz. Düzenli yağ bakımı saçlarının ışıl ışıl görünmesine ve daha kolay şekil almasına yardımcı olacak.

Kuru saçlara ne uygulanır?

Soğuk su, nem kaybını azaltır. Kırık uçları önlemek için saçlarınızı düzenli olarak kestirin. Badem, argan, avokado gibi yumuşatıcı yağlar içeren nemlendirici özellikli şampuan ve saç kremi kullanın. Haftalık nemlendirici saç maskesi uygulayın.

Saç Bakım yağı ne zaman sürülmeli?

Genel olarak saçların kökünü ve uçlarını beslemeyi vaat eden bu yağlar duştan sonra şampuan uygulamasının ve durulamanın akabinde nemli ya da ıslak saça uygulanır. Diplerden uçlara kadar güzelce yayabileceğiniz bu yağlar sayesinde saçlarınız hem yağın doğal kokusu ile bezenecek hem de çok daha güçlü bir form kazanacak!