Hamilelikte bebek yağı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Hamilelikte bebek yağı nasıl kullanılır?
  2. Bebek yağı cilde iyi gelir mi?
  3. Bebek yağı duşta nasıl kullanılır?
  4. Bebek yağı Yüzde ne işe yarar?

Hamilelikte bebek yağı nasıl kullanılır?

Kullanım Önerileri
  1. Hamilelik döneminde karın ve bacak bölgenize bebek yağı uygularsanız gerilmiş deriniz yumuşar ve çatlak oluşumu azalır.
  2. Banyoda kullandığınız jel ya da şampuanınıza bebek yağı damlatarak yumuşak bir cilt ve saç derisi elde edebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Bebek yağı cilde iyi gelir mi?

Bebek yağı yüze sürülür, bu açıdan hiçbir sakınca yoktur. Bebeklerin ve kendinizin tüm cilt yüzeylerinde kullanabilirsiniz. Elbette aşırı bebek yağı kullanımını önermiyoruz. Bebeklerinize haftada 2 veya 3 gün kullanmanız yeterlidir.

Bebek yağı duşta nasıl kullanılır?

Kuruyan ve yorgun cildinizi canlandırmak için banyo esnasında küvete biraz bebek yağı dökebilir, ya da duş alırken cildinize masaj yaparak uyguşayabilirsiniz. Duşta yağ bırakmak istemiyorsanız, kurulandıktan hemen sonra da cildinize bebek yağıyla nazikçe masaj yapabilirsiniz.

Bebek yağı Yüzde ne işe yarar?

Yüz İçin Bebek Yağı: Bebek yağı içerisinde bolca A ve E vitamini bulunmaktadır. Bu vitaminler ciltteki yağlanmayı önlemek, ölü hücrelerin atılmasına olanak sağlamaktadır. Böylece yerine yeni hücrelerin çıkmasına imkân verir. - Yüze yumuşaklık sağlar ve gözenekleri açar.