Fenerbahçe maçının hakemi kim?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe maçının hakemi kim?
  2. Bugünkü derbinin hakemi kim?
  3. Fenerbahçe Sivasspor maçının VAR hakemi kim?
  4. Fenerbahçe Helsinki maçının hakemi kim?
  5. Galatasaray Antalyaspor maçının VAR hakemi kim?
  6. Galatasaray Antalyaspor hakemi kim?
  7. Halil Umut Meler nereli?
  8. Fenerbahçe Sivasspor hangi sahada?
  9. Fenerbahçe Helsinki maçını hangi kanal veriyor?
  10. Zorbay küçük hangi takımı tutuyor?
  11. Antalyaspor Galatasaray maçını hangi hakem yönetecek?
  12. Antalyaspor teknik direktörü kim?

Fenerbahçe maçının hakemi kim?

Fenerbahçemiz ile Altay arasında oynanacak maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Süper Lig'de üçüncü hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. 29 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

Bugünkü derbinin hakemi kim?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre derbi için hakem Cüneyt Çakır görevlendirildi. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un yapacağı mücadelenin 4. hakemi ise Hüseyin Göçek oldu. Galatasaray-Beşiktaş derbisi Türk Telekom Stadı'nda yarın saat 20.30'da başlayacak.

Fenerbahçe Sivasspor maçının VAR hakemi kim?

DG Sivasspor'un bugün deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Alper Ulusoy oldu. Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor, Fenerbahçe'ye konuk olacak. Saat 17.00'da başlayacak mücadelede hakem Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılıklarını Hakam Yemişken ve İlker Takpak yapacak.

Fenerbahçe Helsinki maçının hakemi kim?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Finlandiya ekibi HJK Helsinki ile deplasmanda yapacağı play-off turu rövanşını Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. FENERBAHÇE'DE SAKATLIK EN BÜYÜK PROBLEM! Sarı lacivertli ekibin önemli oyuncuları arka arkaya sakatlık yaşadı.

Galatasaray Antalyaspor maçının VAR hakemi kim?

Süper Lig'in 37. haftasında bu akşam oynanacak Antalyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu. TFF'nin yaptığı atamayla bu maçın VAR hakemi Zorbay Küçük olurken, AVAR olarak Erkan Engin görev yapacak.

Galatasaray Antalyaspor hakemi kim?

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçını hakem Mete Kalkavan yönetmişti. 37. haftada oynanacak maçların hakemleri de açıklandı. Mete Kalkavan bu kez Antalyaspor - Galatasaray maçına atandı. Bu atamayla ilgili Akdeniz temsilcisinden tepki geldi.

Halil Umut Meler nereli?

Selçuk, Türkiye Halil Umut Meler/Doğum yeri

Fenerbahçe Sivasspor hangi sahada?

Süper Lig'de heyecan sürüyor. Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, 4. hafta maçında Sivasspor'u Ülker Stadyumu'nda ağırlayacak. Futbolseverler maç ile ilgili konuları arama motorları ve sosyal medya üzerinden araştırıyor.

Fenerbahçe Helsinki maçını hangi kanal veriyor?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında 26 Ağustos Perşembe günü Finlandiya'nın HJK Helsinki takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Bolt Arena'da oynanacak karşılaşma, TSİ 19.00'da başlayacak. Slovak hakem Ivan Kruzliak'ın yöneteceği müsabaka, TV8'den naklen yayımlanacak.

Zorbay küçük hangi takımı tutuyor?

- Ben gözümü Adanaspor'da açtım. 1972 yılından beri turuncu-beyaz Adanasporluyum. Adanaspor'dan başka takım tutmuyorum.

Antalyaspor Galatasaray maçını hangi hakem yönetecek?

Galatasaray Futbol Takımımızın Süper Lig'in 37. haftasında oynayacağı Antalyaspor mücadelesini hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği açıklandı. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Antalyaspor teknik direktörü kim?

Teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Antalyaspor'da, futbol şube sorumluluğu görevine Nuri Şahin getirildi. A Spor'un haberine göre, 33 yaşındaki Nuri Şahin ile 5 yıllık anlaşma sağlandı. Nuri Şahin bu sezon Süper Lig'de Antalyaspor formasıyla 8 maçta forma giydi. NURİ ŞAHİN KİMDİR?