1 Mayıs'ta bankalar açık olacak mı?

İçindekiler:

  1. 1 Mayıs'ta bankalar açık olacak mı?
  2. 1 Mayıs'ta Ptt'ler açık mı?
  3. Kısıtlamada bankalar açık olacak mı?
  4. Bayram günü bankalar açık mı?
  5. Sokağa çıkma yasağı bankalar çalışıyor mu?
  6. 1 Mayıs Aras Kargo çalışıyor mu?
  7. Idari tatilde ptt açık mı?
  8. 10 Mayıs bankalar yarın açık mı?
  9. Kargolar çalısıyor mu?
  10. Kargocular sokağa çıkma yasağı var mı?
  11. PTT Kargo bayramda açık mı?

1 Mayıs'ta bankalar açık olacak mı?

1 Mayıs resmi tatil olarak ilan edildiği için, banka şubeleri işlem yapamayacak. İnternet bankacılığında ise hafta sonunda olduğu gibi EFT işlemleri gerçekleşebilecek.

1 Mayıs'ta Ptt'ler açık mı?

Resmi tatil olduğundan dolayı 1 Mayıs'ta PTT şubeleri kapalıdır ve çalışmamaktadır.

Kısıtlamada bankalar açık olacak mı?

İçişleri Bakanlığı genelgesinde 10.00-16.00 saatleri arasında sayıları banka yönetimlerince belirlenecek şekilde sınırlı sayıda şube ve personel ile hizmet verecek olan banka şubeleri ile çalışanlarının kısıtlamadan muaf tutulacağı belirtildi.

Bayram günü bankalar açık mı?

Tüm bankalar resmi tatil kabul edilen Ramazan Bayramı süresince ve hafta sonu kapalı olacak. ... Bayram boyunca aralarında bankalarında bulunduğu birçok kurum kapalı olacak. BUGÜN BANKALAR AÇIK MI? Tüm bankalar resmi tatil kabul edilen Ramazan Bayramı süresince kapalı olacak.

Sokağa çıkma yasağı bankalar çalışıyor mu?

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), “İçişleri Bakanlığı'nın tarihli 'Sokağa Çıkma Kısıtlaması' kararına istinaden 31 ilde 24 Nisan Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak” dedi. TBB'eden yapılan açıklamada şöyle denildi.

1 Mayıs Aras Kargo çalışıyor mu?

Yurtiçi Kargo açıklaması: 1 Mayıs Çarşamba günü birimler kapalı olacaktır. Aras Kargo açıklaması: 1 Mayıs Çarşamba günü resmi tatil olması dolayısıyla hizmet verilmemektedir. Tüm şubeler kapalı olacaktır. MNG Kargo açıklaması: MNG Kargo: 1 Mayıs Çarşamba günü MNG kargo da resmi tatil nedeniyle kapalı olacak.

Idari tatilde ptt açık mı?

Kurban Bayramı Arefe günü, yarı gün tatil olacak. Bankalar, PTT şubeleri ve kamu kuruluşları Arefe günü yarım gün hizmet verecek. İDARİ İZİN BANKALARI KAPSIYOR MU? İdari izin ya da diğer adıyla idari tatil sadece 657 sayılı kanun kapsamında yer alan devlet memurlarını kapsayan bir izin türüdür.

10 Mayıs bankalar yarın açık mı?

Birlik üyesi bankalar, açık olacak şubelerinde yeteri kadar personel bulundurmak üzere müşteri kabul saatlerini 6, 7, 10 ve 11 Mayıs'ta saat 09.00-12.30 ve 13.30-16.30, arife günü olan 12 Mayıs'ta da saat 9.00-12.30 olarak belirleyebilecek.

Kargolar çalısıyor mu?

Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor. ... PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.

Kargocular sokağa çıkma yasağı var mı?

Tam kapanma genelgesi içerisinde Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi de paylaşıldı. Bu listenin 22. maddesinde “Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları” da bulunuyor. Bu nedenle kargocular kısıtlamadan muaf olacaklar.

PTT Kargo bayramda açık mı?

PTT KARGO BAYRAMDA ÇALIŞIYOR MU? Kurban Bayramı'nda kargo firmalarının birçoğu bayram tatili süresinde çalışmayacak. Bayram tatili sonrasında kargo alımları ve dağıtımları 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü kaldığı yerden devam edecek.