Tuvalet taşındaki kireç lekeleri nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Tuvalet taşındaki kireç lekeleri nasıl çıkar?
  2. Tuvaletteki sarı kireç lekesi nasıl çıkar?
  3. Tuvalet taşı kararması nasıl çıkar?
  4. Duşakabin sarı lekeler nasıl çıkar?
  5. Klozet temizliği için ne kullanılır?

Tuvalet taşındaki kireç lekeleri nasıl çıkar?

Tuvalet temizliği için yarım fincan karbonatı ve yarım fincan sirkeyi tuvalete dökün. Kabarcıklar çıkacaktır, bu şekilde 15 dakika bekletin. Sonrasında her zamanki gibi tuvalet fırçası ile tuvaleti ovun ve sifonu çekin.

Tuvaletteki sarı kireç lekesi nasıl çıkar?

Klozetin suyunu boşaltıyoruz kireçli bölgeye bol miktarda karbonat dökün ve 15 dakika dokunmayın. Daha sonra limon suyunu karbonatlı bölgelere dökün ve klozet fırçasıyla ovun ve sifonu çekin. Haftada 2 kez bu yöntemi uyguladığınızda klozetinizin pırıl olur.

Tuvalet taşı kararması nasıl çıkar?

Doğal bir yöntem olarak karbonat ve sirke tuvalet taşı temizliğinde yeterli olacaktır. Karbonatı tuvalet taşına döktükten sonra sirkeli suyu üzerine boşaltıp durulama işlemini gerçekleştirin. Aynı şekilde limon suyu ve karbonat karışımını da sararmaya karşı etkili bir yöntem olarak kullanabilirsiniz.

Duşakabin sarı lekeler nasıl çıkar?

Karbonat ile temizlik: En etkili temizlik maddelerinden biri olan karbonat, sirke ile karıştırılıp macun kıvamına getirilir. Oluşturulan karışım kirli alanlara sürülür ve bir süre beklenir. Ardından bol su ile durulanan duşakabin pırıl pırıl hale gelir.

Klozet temizliği için ne kullanılır?

Deterjan ve çamaşır suyu, derinlemesine temizliğin olmazsa olmazları arasında yer alır. Çamaşır suyu kullanımı da gözle görülmeyen bakteri ve virüslerin yok edilmesine olanak tanıyor. Klozeti temizledikten sonra bu temizlik hissinin kalıcı olması için en pratik çözüm ise koku giderici ürünler kullanmak.