Ben Bilmem Eşim Bilir 209 arabayı kim kazandı?

İçindekiler:

  1. Ben Bilmem Eşim Bilir 209 arabayı kim kazandı?
  2. Dün akşam Ben Bilmem Eşim Bilir kim kazandı?
  3. Ben Bilmem Eşim Bilir Hakan Kimdir?
  4. Yaparsın aşkım Çiftçiler Yarışıyor ne zaman?
  5. Ben Bilmem Eşim Bilir 306 bölüm kim kazandı?
  6. Yaparsın aşkım traktör markası nedir?
  7. Yaparsın aşkım hangi marka araba?
  8. Arabaya kaç kişi binebilir 2021?
  9. Arabaya en fazla kaç kişi sığar?

Ben Bilmem Eşim Bilir 209 arabayı kim kazandı?

Final etabında “Çapraz Basket” oyununun galibi Murat-Hande Başoğlu son model otomobilin sahibi oldu.

Dün akşam Ben Bilmem Eşim Bilir kim kazandı?

Kanal D'nin, yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in dün akşam yayınlanan ünlüler bölümünün son model otomobil Nissan Qashqai'yi kazanan çifti Pelin-Ufuk Yıldırım.

Ben Bilmem Eşim Bilir Hakan Kimdir?

Adını “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmayla duyuran Hakan Hatipoğlu, tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul'da Burgazada'da büyüdü. Aslen Çanakkalelidir. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

Yaparsın aşkım Çiftçiler Yarışıyor ne zaman?

#YaparsınAşkım'ın yeni bölümünde çiftçiler yarışıyor, kazanan evine traktörle dönüyor! Çarşamba 20.00'de FOX'ta.

Ben Bilmem Eşim Bilir 306 bölüm kim kazandı?

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 306. Bölümünde Ayşegül Genç-Burak Karaca, Gülşah-Erkan Baş, Kübra Arar-Abdullah Baştan ve Ecem Uzun-Murat Yıldırım çiftleri yarıştı. Final etabında "Ters Kadeh" oyunu oynandı ve 10 puanı kazanan çift, son model otomobilin de sahibi oldu.

Yaparsın aşkım traktör markası nedir?

Televizyon dünyasının en renkli yarışma programları arasında yer alan Yaparsın Aşkım, yeni sezonun ilk bölümünde konsept değişikliğine giderek çiftçileri yarıştırdı. 4 çiftin büyük ödül New Holland marka traktör için kıyasıya mücadele ettiği yarışmayı Huriye ve Süleyman çifti kazanarak, traktörün sahibi oldu.

Yaparsın aşkım hangi marka araba?

Yaparsın Aşkım yarışmasında ödül olarak verilen arabalar 15 Haziran 2019 tarihine kadar Hyundai markasının i20 modeliydi. Ancak 15 Haziran 2019 Cumartesi günkü yarışmadan itibaren Citroen Berlingo ticari araç veriliyor. Aracın sıfır fiyatı piyasada 102 bin liradan başlıyor.

Arabaya kaç kişi binebilir 2021?

Bundan böyle taksi ve özel araçlarda sürücü dışında binecek kişi sayısı 2'den 3'e çıkarıldı. 9 kişilik araçlarda ise sürücünün dışında 4 kişinin binmesine izin verilirken, BAN tarzı araçlarda da sınır 3 kişiye yükseltildi.

Arabaya en fazla kaç kişi sığar?

Pakistan'ın güneyindeki Karaçi kentinde bir küçük otomobile 19 kişi binerek, bu alanda 18 kişi olan rekoru kırdı. Grup böylece Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazandı. Karaçi Dil Okulu'nda eğitim gören 19 öğrenci, Guinness Rekorlar Kitabı Pakistan yetkilileri gözetiminde, bir araca sığmayı başardı.