Mehmet Sepil ne is?

İçindekiler:

  1. Mehmet Sepil ne is?
  2. Mehmet Sepil kaç yaşında?
  3. Dr irem Sepil kimdir?
  4. Mehmet Sepil bıraktı mı?
  5. Göztepe sporun başkanı kim?
  6. Mehmet Sepil türkiyenin kaçıncı zengini?
  7. Göztepe yi kim kurdu?
  8. Göztepe ne kadar satıldı?

Mehmet Sepil ne is?

Mehmet Sepil (d. 1955, İzmir), Türk iş adamı, inşaat mühendisi, Göztepe Spor Kulübü'nün 46. başkanıdır. Aynı zamanda Kulüpler Birliği'nde 2019-2021 yılları arasında başkanlık yapmıştır. 2014 yılında Göztepe'yi 7,5 milyon dolar karşılığında satın almış ve kulübün bütün borçlarını üstlenmiştir.

Mehmet Sepil kaç yaşında?

66 yaşında () Mehmet Sepil/Yaş

Dr irem Sepil kimdir?

Oxford Üniversitesi Zooloji bölümünde araştırmacı olan İrem Sepil, 5 yaşına kadar Amerika'da yaşadığını dile getirdi. 2005 yılında Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünde tamamladıktan sonra eğitimi için University of California Los Angeles'ta (UCLA) laboratuvar asistanı olarak çalışmıştır.

Mehmet Sepil bıraktı mı?

Altınbaş Holding'den 2014 yılında devraldığı kulübü 2'nci Lig'den 14 sene sonra Süper Lig'e çıkarıp burada kalıcı yapan, Sarı-Kırmızılılar'a aradan geçen süreç içinde Urla Adnan Süvari Tesisleri ve tarihindeki ilk stadı olan Gürsel Aksel Stadı'nı kazandıran Mehmet Sepil, veda edeceğini duyurdu.

Göztepe sporun başkanı kim?

Mehmet Sepil Göztepe SK/Başkanlar

Mehmet Sepil türkiyenin kaçıncı zengini?

Göztepe Kulübü Başkanı ve Genel Enerji'nin sahibi Mehmet Sepil ise 450 milyon dolarlık servetiyle üçüncü Egeli oldu. Duayen işadamı Selçuk Yaşar da 375 milyon dolarlık servetiyle 4'üncü Egeli olarak 100 zengin listesinde girdi.

Göztepe yi kim kurdu?

14 Haziran 1925 Yılında Altay'ın Aydın'da katıldığı spor müsabakasında yönetimde bulunan Ferit Bey'e söz hakkı verilmemesi sonucu, dönüş yolunda trende çıkan anlaşmazlıkların ardından Altay'da futbol oynayan Nebil ile Vedat kardeşler, Muzaffer Koral, Ferit Simsaroğlu, Necati Bey ve Nusret Bey bir spor kulübü kurmaya ...

Göztepe ne kadar satıldı?

13 YIL ÖNCE 1.3 MİLYON TL'YE SATILDI Göztepe, Ağustos 2007'de TMSF tarafından yapılan ihale ile satışa çıkarıldı ve 1 milyon 305 bin lira bedelle alan Altınbaş Holding'e geçti. 2014 yılında işadamı Mehmet Sepil, Altınbaş Holding yönetimi ile el sıkıştı.