Tanflex sprey ne içindir?

İçindekiler:

  1. Tanflex sprey ne içindir?
  2. Tanflex ne işe yarar?
  3. Tanflex %0.15 sprey nasıl kullanılır?
  4. Tanflex gargara nasıl kullanılır?
  5. Kloroben ne zaman kullanılır?
  6. Flurend 0.25 sprey ne için kullanılır?
  7. Klorhex gargara nedir?
  8. Doline sprey ne işe yarar?
  9. Kloroben sprey aç mı tok mu?
  10. Kloroben ağız gargarası nasıl kullanılır?

Tanflex sprey ne içindir?

Ağız ve boğaz mukozasında enflamasyon ve ağrıyla seyreden gingivit, stomatit, farenjit, tonsilit ve aftöz lezyonlarda, • Hastanın yutma fonksiyonunun rahatlatılması ve diş eti rahatsızlıklarında semptom giderici olarak, • Periodontal girişimlerden sonra kullanılır.

Tanflex ne işe yarar?

TANFLEX, Muhtelif sebeplerle (cerrahi, travmatik, fizik vs.) meydana gelen yumuşak doku zedelenmelerine bağlı lokal ödem (vücutta sıvı birikimi) , yangı ve buna bağlı aşağıda belirtilen durumların tedavisinde kullanılır.

Tanflex %0.15 sprey nasıl kullanılır?

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: TANFLEX, aşağıdaki dozlarda kullanılır: Yetişkinlerde - Günde 2-6 kez her bir seferde 4-8 püskürtme şeklinde uygulanır. Önerilen dozlar aşılmamalıdır. Tedavi süresi ortalama 4-5 gündür.

Tanflex gargara nasıl kullanılır?

Uygulama şekli: TANFLEX, ağızda çalkalamak ve/veya gargara içindir; bu işlemden sonra kalan kısım yutulmaz; dışarı atılır. Yanma ve karıncalanma şikayeti fazla olanlarda ilaç sulandıralarak gargara yapılır.

Kloroben ne zaman kullanılır?

KLOROBEN, ağız ve boğazda iltihap oluşturan mikrobik hastalıkların önlenmesinde, yutma fonksiyonunun rahatlamasında ve diş eti rahatsızlıklarında belirtilerin giderilmesinde kullanılır. Diş hekimliğinde işlemlerden önce koruma amaçlı kullanılabilir.

Flurend 0.25 sprey ne için kullanılır?

Orofarenjiyal alana da bağlı (örn. dişeti iltihapları, ağız iltihapları, yutak iltihapları) ağrılarda rahatsızlığı giderici, antiinflamatuar olarak semptomatik tedavide kullanılır. Diş tedavileri sonrasında da koruyucu olarak kullanılır.

Klorhex gargara nedir?

%0.2 klorheksidin glukonat içerir. Yardımcı madde olarak; gliserin, limon esansı ve nane esansı içerir. Klorheksidin bir biguanid antiseptiktir ve genel oral hijyen uygulanmadığı zaman oluşan plak ve gingivitis gelişimini azaltmada önemli rol oynar.

Doline sprey ne işe yarar?

DOLİNE , aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: Spor yaralanmaları gibi künt travmalardan sonra el ve ayaklardaki akut ezilme, burkulma ve zorlanmalara bağlı ağrılı durumlar.

Kloroben sprey aç mı tok mu?

Yiyecek ve içeceklerle etkileşimi yoktur. İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Hamile iseniz KLOROBEN'i kullanmayınız Tedaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Kloroben ağız gargarası nasıl kullanılır?

5-15 ml KLOROBEN ile her 1,5-3 saatte bir 30 saniye süre ile gargara yapılır. Sürekli olarak 7 günden fazla kullanılmamalıdır. Yanma ve batma hissi oluşursa gargara su ile seyreltilmelidir. Klinik çalışmaların yeterli sayıda olmaması nedeniyle, 6 yaşın altındaki çocuklarda KLOROBEN'in kullanılması tavsiye edilmez.