Kahraman Tazeoğlu ne tur yazar?

İçindekiler:

  1. Kahraman Tazeoğlu ne tur yazar?
  2. Kahraman Tazeoğlu kimdir nerelidir?
  3. Bukre ne anlatıyor?
  4. Aşkla kal kitabı kaç sayfa?
  5. Bukre ismi ne anlama gelir?
  6. Mor ve Safran Sari kimin eseri?
  7. Yeni Yalan Zamanlar kime ait?
  8. Vazgeçtim kitabı kaç sayfa?
  9. Yeşil Mor kimin eseri?

Kahraman Tazeoğlu ne tur yazar?

Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi, Mavi Ada Mektupları, Tutsak Mektuplar, Araz, Susacak Var, Mavi Ev, Bambaşka, Söz, Kıyısızlar, Bukre, Yaralı, Eyvallah, Allah'a Emanet Ol, Mor adlı çok satan kitapların yazarı Kahraman Tazeoğlu, 10 Ağustos 1969 yılında doğdu.

Kahraman Tazeoğlu kimdir nerelidir?

Kahraman Tazeoğlu 10 Ağustos 1969 yılında dünyaya gözlerini açtı. Tahsil hayatını İstanbul'da tamamladı. 80'li yılların sonuna doğru şiir yazmaya ve yazdıklarını bir defterde toplamaya başladı. 1993 yılında Radyoculuk yapmak üzere mikrofon başına geçti.

Bukre ne anlatıyor?

Romanda sitem, tutku, arzu, aşk, sevki, hayalkırıklığı vs gibi ilişkilerin içinde olan her türlü duyguyu bulmak mümkün. Bazı aşklar aşka ihanettir. Gizli aldatmalar, sevdiğin insanın üzerine basmadan çiğnemektir. Kaç kez çiğnendiğini hiç bilmiyordu Bukre.

Aşkla kal kitabı kaç sayfa?

Aşkla Kal, Kahraman Tazeoğlu diliyle aşkı, yalnızlığı ve terk edilmeyi kendi üslubuyla okuyucuyla buluşturuyor. 2015 yılında Destek Yayınevi tarafından yayınlanan ve 312 sayfadan oluşan kitabın ilk baskısı 250.000 adete kadar ulaşarak büyük bir başarı elde etti.

Bukre ismi ne anlama gelir?

İsmin kökeni de Osmanlıcadır. Bükre İsminin Anlamı Nedir? Aslında bukre isminin anlamı tam olarak sabaha karşı vakit, erken anlamına gelmektedir. Bir diğer anlamı ise yüzüne nur imiş gibi parlak anlamındadır.

Mor ve Safran Sari kimin eseri?

İnci Aral'dan, Türkiye'nin bu zamanlarına dair, kolay unutulmayacak bir roman: Genç yaşta yükselmiş bir yatırım uzmanı; eski eser kaçakçısı bir kadın; üniversite mezunu bir telekız.

Yeni Yalan Zamanlar kime ait?

Yeşil - Yeni Yalan Zamanlar 1 Kitap Açıklaması İlk kez 1994 yılında Yeni Yalan Zamanlar adıyla yayımlanan Yeşil, hem İnci Aral'ın yazarlığında yeni bir dönemeç oluşu hem de bugünün Türkiye'sini o zamandan görebilmesiyle önemini sürdürüyor.

Vazgeçtim kitabı kaç sayfa?

Vazgeçtim
Kapak:İlknur Muştu
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:192
Cilt Tipi:Karton Kapak
Kağıt Cinsi:Kitap Kağıdı
3 satır daha

Yeşil Mor kimin eseri?

Edebiyatımızın, eskiden bu yana, yaşadığı döneme tanık ve müdahil olma iddiası ile üreten yazarlarından İnci Aral'ın; renklerin toplumsal kod ve bunların bilinçaltımıza yansıyan hallerinden esinlenerek isimlendirdiği üçlemesini oluşturan Yeşil, Mor ve Safran Sarı romanları; hem farklı dönemlerde çekilmiş birer fotoğraf ...