Tantum ilacı nedir?

İçindekiler:

  1. Tantum ilacı nedir?
  2. Tantum jel ne kremi?
  3. Elektra Plus krem neye iyi gelir?
  4. Tantum verde gargara ne için kullanılır?
  5. Paraflex hangi hastalıkta kullanılır?
  6. Paraflex yan etkisi nedir?
  7. Elektra ne işe yarar?
  8. Elektra Plus Jel hangi hastalıkta kullanılır?
  9. Gargara ne işe yarar?

Tantum ilacı nedir?

®, aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: Cerrahi-Ortopedi-Travmatoloji: • Doku zedeleyici ve/veya yangılı dokulardaki ameliyatlar, • Burkulma, • Çıkık, • Ezik, • Tendonit (kasları kemiğe bağlayan yapılar olan tendonların yangısı), • Bursit (eklem keselerinin yangısı), • Yanık v.s.

Tantum jel ne kremi?

TANTUM®; cerrahi, travmatik vs. sebeplerle yumuşak doku zedelenmesi sonucu meydana gelen akut (primer) enflamasyonun lokal mekanizmalarını etkileyerek antienflamatuar, antiödem ve antienflamatuar etkisine bağlı analjezik etki gösterir; enflamasyona bağlı olmayan ağrılarda etkisizdir.

Elektra Plus krem neye iyi gelir?

Deksketoprofen, steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar (non-steroid anti-inflamatuvar ilaçlar =NSAİİ) grubuna dahil ağrı kesici, iltihap giderici ve ateş düşürücü bir ilaçtır.

Tantum verde gargara ne için kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Bir ölçek (15 ml) gargara solüsyonu ile 20-30 saniye ağızda çalkalama ve/veya gargara yapıldıktan sonra kalan kısım dışarı atılır; yutulmaz. İhtiyaca göre bu işlem genellikle günde 2-3 defa 3-4 saat ara ile tekrarlanır; gereğinde 5 defaya çıkılabilir.

Paraflex hangi hastalıkta kullanılır?

Terapötik endikasyonlar PARAFLEX , iskelet adalesindeki ağrı ve spazmla birlikte olan rahatsızlığı iyileştirmek için fizik tedavi, istirahat ve diğer yöntemlere yardımcı olarak kullanılır: lumbago, tortikolis, servikal sendrom, iltihabi veya travmatik adale, tendon ve eklem rahatsızlıkları ve ortopedik işlemler ( ...

Paraflex yan etkisi nedir?

Tüm ilaçlar gibi, PARAFLEX®'in içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler olabilir. ağız, yüz ve/veya boğazda şişme, • nefes almada güçlük (göğüste sıkışıklık veya hırıltı), • şoka sebebiyet veren kan basıncında ani düşme. Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir.

Elektra ne işe yarar?

ELEKTRA® FORT, steroid olmayan antiinflamatuvar ilaçlar (NSAİİ) olarak adlandırılan ilaç grubundan bir ağrı kesicidir. Erişkinlerde kas-iskelet sistemi ağrıları, ağrılı adet dönemleri (dismenore), diş ağrılarının semptomatik tedavisinde kullanılır.

Elektra Plus Jel hangi hastalıkta kullanılır?

Tiyokolşikosid, esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Tiyokolşikosid, ağrılı kas spazmları ile ilişkili semptomların (hastalık belirtilerinin) tedavisinde kullanılır.

Gargara ne işe yarar?

FARHEX®, • Ağız ve boğaz mukozasında iltihap (enflamasyon) ve ağrıyla seyreden diş eti iltihabı (gingivit), ağız içi iltihabı (stomatit), boğaz iltihabı (farenjit), bademcik iltihabı (tonsilit) ve pamukçuklarda (aftöz lezyonlar), • Ağız ve boğazda mikroorganizmaların üremesinin durdurulması, yutma işlevinin ...