Bursa'da egzoz testi nerede yapılır?

İçindekiler:

  1. Bursa'da egzoz testi nerede yapılır?
  2. Egzoz emisyon ücretleri ne kadar?
  3. Egzoz emisyon ölçümü nerede yaptırabilirim?
  4. Egzoz emisyon olmadan muayene olur mu?
  5. Egzoz emisyon kaç gün geçerli?

Bursa'da egzoz testi nerede yapılır?

Not: Aracınızın egzoz gazı emisyon ölçümünü Bursa İlçelerinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yetki belgesi almış özel servisler (Yetkili Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm İstasyonları) ile yine Bursa'nın ilçelerinde bulunan tüm sabit TÜVTÜRK Bursa Araç Muayene İstasyonlarında ve gezici istasyonlarda yaptırabilirsiniz.

Egzoz emisyon ücretleri ne kadar?

Egzoz Gazı Emisyon ölçümü tarihi itibariyle KDV dahil 90 TL'dir.

Egzoz emisyon ölçümü nerede yaptırabilirim?

3. Egzoz Emisyon Ölçümü Nerede Yapılır? Araç muayenesinde olduğu gibi egzoz emisyon ölçümü konusunda da yetkili kuruluş TÜVTÜRK'tür. TÜVTÜRK internet sitesinden randevu oluşturup ölçüm yaptırabilirsiniz.

Egzoz emisyon olmadan muayene olur mu?

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeyle, araç muayenelerinde egzoz emisyon ölçümü olmaması artık "ağır kusur" olmaktan çıkarken, kusurun "hafif" kusur olarak sayılacağı bildirildi. Yapılan düzenleme ise tarihi itibarıyla hayata geçti.

Egzoz emisyon kaç gün geçerli?

Bugün ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla egzoz gazı emisyonu ölçümü yani egzoz muayene süresi dolan kullanıcıların 3 ay içerisinde ölçüm yaptırmamaları halinde, bu süre sonundan itibaren 45 gün içinde bu ölçümü yaptırabileceğini açıkladı.