Azerbaycan maaşı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Azerbaycan maaşı ne kadar?
  2. Azerbaycan'da bir öğretmenin maaşı ne kadar?
  3. 1 kg et kaç manat?
  4. Azerbaycan yaşam ucuz mu?
  5. Azerbaycan'da asgari maaş kaç manat?
  6. Azerbaycan'da ev kirası ne kadar?
  7. Azerbaycan'da sigara kaç para?

Azerbaycan maaşı ne kadar?

Ancak son yıllarda yaşanan siyasi ve ekonomik sıkıntılar ülkenin bir takım zor durumlar yaşanmasına neden olmuştur. Azerbaycan asgari ücret 2021 miktarı henüz tam olarak kesinleşmemiş. 2020 verilerine göre Azerbaycan asgari ücret miktarı, 540 manat ile 650 manat arasında değişim göstermektedir.

Azerbaycan'da bir öğretmenin maaşı ne kadar?

5 ) Azerbaycanda görev yapan öğretmenlerin ekonomik durumları ise oldukca vahim durumdadır.Bir öğretmen 1.250 dolar maaş almakta bunun yaklaşık 6 dolarını ev kirası olarak vermektedir. Azerbaycanda 2 odalı oturulabilir bir evin kirası yaklaşık olarak 1000 dolar civarındadır.

1 kg et kaç manat?

Bir sosis veya soğuk et (1 kg): 136 TRY (26 AZN)

Azerbaycan yaşam ucuz mu?

Ülkemizle yakın diplomatik ilişkiler içerisinde bulunan Azerbaycan ekonomik anlamada incelendiğinde, dünya piyasalarında değerli bir paraya sahip olsa dahi parasının alım gücü düşük olduğundan dolayı ucuz bir ülkedir. ... Ülke içerisinde tarım ve hayvancılığın güçlü olmasından ötürü fiyatlar son derece uygundur.

Azerbaycan'da asgari maaş kaç manat?

Bu kanuna göre, 2021 yılı için asgari geçim düzeyi, ülke geneli için 196 Manat (115,3 ABD Doları), çalışabilir nüfus için 207 Manat, emekliler için 162 Manat, çocuklar için 175 Manat olarak belirlenmiştir.

Azerbaycan'da ev kirası ne kadar?

Azerbaycan, özellikle Bakü'de, evlerin kiraları yaklaşık olarak 1 euro arasında değişmektedir. Evlerin a daz z ye eşyalı ve mobilyalı şekilde kiralanmaktadır.

Azerbaycan'da sigara kaç para?

Sigara Azerbaycan 'da Türkiye 'dan daha pahalıdır. Yerel sigara bir paket ortalama maliyeti 21 TRY (4.00 AZN). Daha ünlü markalar için: Marlboro, L&M, Gauloises 26 TRY (5.00 AZN) hakkında ödemek zorunda.