Pişmanlık duası var mı?

İçindekiler:

  1. Pişmanlık duası var mı?
  2. Zalimlere karşı hangi dua okunur?
  3. Kötülüğe karşı hangi dua okunur?
  4. Haksızlığa uğrayan bir insan nasıl dua etmeli?

Pişmanlık duası var mı?

“Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm.”

Zalimlere karşı hangi dua okunur?

Zalimlere karşı okunacak duanın Arapçası, Türkçe okunuşu ve anlamı. Türkçe Okunuşu: Rabbigfirlî ve li vâlideyye ve li men dehale beytiye mu'minen ve lil mu'minîne vel mu'minât(mu'minâti) ve lâ tezidiz zâlimîne illâ tebârâ(tebâran).

Kötülüğe karşı hangi dua okunur?

Korunma Duaları Nelerdir? Allahümme ente rabbi la ilahe illa ente aleyke tevekkeltü ve ente rabb'ül-arş'il-azim, maşallahü kane ve ma lem yeşe lem yekün ve la havle ve la kuvvete illa billah'il Aliyy'il Azim. Bu dua kötülükten korunmak için okunan duadır.

Haksızlığa uğrayan bir insan nasıl dua etmeli?

La ilahe illallahül'azim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-il'azim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdı Rabbül'Arş-il-kerim. Anlamı: Allah'ım beni tüm sıkıntılarımdan kurtar. Şüphesiz sen her şeye gücü yetensin. Beni de en hayırlara vesile olacak şekilde arındır.