Sigara bırakma Polikliniği ne yapar?

İçindekiler:

  1. Sigara bırakma Polikliniği ne yapar?
  2. Biorezonans Nedir sigara?
  3. Sigara bırakma ilacını kimler kullanamaz?
  4. 171 sigara bırakma hattını arayınca ne oluyor?
  5. Champixi kimler kullanamaz?
  6. Champix nereden alınır?

Sigara bırakma Polikliniği ne yapar?

Sigara Bırama Polikliniği Başvuran hastalara sigara bağımlılığı, bağımlığın oluşturabileceği rahatsızlıklar hakkında bilgi verilmektedir. Başvuruda bulunan sigara bağımlılarına nikotin replasman tedavisi, farmakoterapi gibi bilimsel yöntemler kullanılarak sigara bırakma konusunda yardımcı olunmaktadır.

Biorezonans Nedir sigara?

Biorezonans, sigara bırakma terapisinde sigaranın içerisinde bulunan nikotin maddesinin yaydığı frekansın vücuttan silinmesi için kullanılır. Nikotinden alınan frekans ters çevrilerek vücuda geri yollanır ve böylece karşılaşan iki frekans birbirini yok eder.

Sigara bırakma ilacını kimler kullanamaz?

Champix'i etkin maddesi olan vareniklin tartarat'a veya içeriğindeki yardımcı maddelere karşı alerjisi olanlar ve 18 yaşından küçükler kullanmamalıdır.

171 sigara bırakma hattını arayınca ne oluyor?

ALO 171 SİGARA BIRAKMA DANIŞMA HATTI Ayrıca, ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı'nı arayarak sigarayı bırakmaya karar vermiş danışanlara, sigara bırakma planı çerçevesinde belli aralıklarla geri dönüş aramaları yapılarak kişinin takibinin yapılması sağlamaktadır.

Champixi kimler kullanamaz?

Kimler Champix kullanmamalıdır? Champix'i etkin maddesi olan vareniklin tartarat'a veya içeriğindeki yardımcı maddelere karşı alerjisi olanlar ve 18 yaşından küçükler kullanmamalıdır.

Champix nereden alınır?

İki yolu var: Birinci yol, reçetesiz şekilde satılan bu ilacı eczanelerden temin etmek ve üç ay boyunca kullanmak. Güncel fiyatı: 370 tl. İkinci yol, “denemesi bedava” olan sağlık bakanlığı yoluyla ilacı temin etmek.