Check-in yapınca bilet iptal edilir mi?

İçindekiler:

  1. Check-in yapınca bilet iptal edilir mi?
  2. Online check-in iptal edilir mi?
  3. THY Uçak Bileti iptalinde ne kadar para kesilir?
  4. Uçak bileti iptal edilirse para iadesi olur mu?
  5. Check-in bedeli nedir?
  6. Pegasus Uçak Bileti iptalinde ne kadar para kesilir?

Check-in yapınca bilet iptal edilir mi?

Online check-in yaptıktan sonra havalimanına geç kalırsam ya da uçuşumu iptal ettirmek istiyorsam ne yapmalıyım? Yeni bir rezervasyon yaptırmak ya da uçuşunuzu iptal ettirmek için çağrı merkezimize ya da satış ofislerimize başvurabilirsiniz.

Online check-in iptal edilir mi?

Çağrı merkezimizi arayarak online check-in işleminizi iptal edebilirsiniz.

THY Uçak Bileti iptalinde ne kadar para kesilir?

Biletleme servis ücreti de kesildikten sonra kalan tutar tarafınıza iade edilmektedir. Uçuşunuza 12 saatten fazla bir süre kaldığında iptal ettirmek istediğiniz durumda ise bilet fiyatınızdan 100 TL ücret kesintisi ve biletleme servis ücret kesintisi yapılarak kalan meblağ tarafınıza iade edilir.

Uçak bileti iptal edilirse para iadesi olur mu?

Biletinizi iptal etmek istediğinizde ise uçuşunuza 12 saat ve 12 saatten fazla bir süre kaldığında tarafınıza herhangi bir ücret iadesi gerçekleşmeyecektir. Yine 12 saatten az bir süre kaldığında da ücret iadesi yapılmamaktadır.

Check-in bedeli nedir?

Satın alınacak tüm biletlerden, biletleme esnasında Rezervasyon (PNR) Numarasındaki her bir yolcu ve her bir uçuş segmenti için yapılacak seyahatlerde iç hatlarda 15 TRY, KKTC uçuşlarında KKTC varışlı uçuşlar için 2 ABD Doları ve KKTC kalkışlı uçuşlar için 2 Avro, dış hatlarda 10 USD (veya karşılığı mahalli para birimi ...

Pegasus Uçak Bileti iptalinde ne kadar para kesilir?

Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde ise uçuşunuza 12 saat ve 12 saatten fazla bire süre kaldığı durumda 95 TL işlem bedeli talep edilmektedir.