Fizy nasil iptal olur?

İçindekiler:

  1. Fizy nasil iptal olur?
  2. Fizy internet paketi ne işe yarıyor?
  3. Fizy ücretsiz üyelik nasıl yapılır?
  4. Fizy Premium kaç kişilik?

Fizy nasil iptal olur?

https://subscribe.fizy.com/ sayfasına gelerek sahip olduğunuz üyelikleri görebilir, üzerinizdeki üyeliği değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz. Apple Store ve Google Play Store üzerinden ödeme yaptıysanız store üzerinden iptal edebilirsiniz.

Fizy internet paketi ne işe yarıyor?

fizy, yerli - yabancı milyonlarca şarkıyı, binlerce hazır liste ve video klip ile cebinde, tabletinde veya bilgisayarında seninle buluşturan, yasal müzik platformudur. ... fizy'e web sitesinden veya iOS ve Android akıllı telefon ve tablet uygulamaları üzerinden erişebilir, müzik keyfine hemen başlayabilirsin.

Fizy ücretsiz üyelik nasıl yapılır?

Turkcell hat sahibi aboneler, FIZY PREMIUM yazıp, 2200'a SMS göndererek üye olabilirler. fizy Premium Üyeliği ilk ay ücretsiz sonunda 13,99 TL/Ay olarak devam eder. Daha önce ücretsiz kampanyasından yararlanan müşteriler tekrar premium üyelik almak istediklerinde tekrardan ilk ay ücretsizden yararlanamazlar.

Fizy Premium kaç kişilik?

fizy Premium Aile Üyeliği ile tek bir üyelik satın alarak 6 farklı hesapta Premium üyelikten faydalanabilirsiniz. Bu üyelik modelinde 1 ana hesap ve 5 ek hesap bulunur.