HD concealer nedir?

İçindekiler:

  1. HD concealer nedir?
  2. Konsiller makyaj malzemesi nedir?
  3. Likit concealer ne işe yarar?
  4. Maybelline kapatıcı nasıl kullanılır?
  5. Highlighter aydınlatıcı nasıl kullanılır?
  6. Aydınlatıcılar nasıl kullanılır?
  7. Maybelline Fit Me concealer hangi renk almalıyım?
  8. Anti Age Eraser ne demek?

HD concealer nedir?

HD Concealer İçeriğindeki özel pigmentler sayesinde ışığı dağıtarak cildin daha aydınlık ve pürüzsüz görünmesini sağlar. İçeriğindeki antioksidan Vitamin E ve Hyalüronik Asit ile cildi kurutmaz, ağırlık hissi vermez. Yoğun kapatıcı yapısı ile kusurları mükemmel bir şekilde kapatır.

Konsiller makyaj malzemesi nedir?

Concealer, ciltteki güneş lekelerini, sivilce izlerini, göz altındaki morlukları kapatmaya yarayan makyaj malzemesidir.

Likit concealer ne işe yarar?

Kapatıcılığı yüksektir ve belirgin kusurları gizlemek konusunda etkilidir. Likit concealer: Sıvı veya likit concealer olarak bilinen bu kapatıcılar, göz altı morluklarını ve halkalarını gizler. Ayrıca, çizgi ve kırışık cilt görünümünü en aza indirir. ... Yağlı cilde sahip olanlar için en iyi seçeneklerden biridir.

Maybelline kapatıcı nasıl kullanılır?

İlk olarak özel aplikatörü süngerin ucuna bir miktar kapatıcı gelene kadar çevir. Süngerin ucundaki kapatıcıyı lekelerin üzerine, göz altlarına ya da kontür yapmak istediğin bölgelere uygula. Son olarak kapatıcıyı tenine dağıt ve düzgünce yedir.

Highlighter aydınlatıcı nasıl kullanılır?

Aydınlatıcı yüzün hangi bölümüne uygulanır? Aydınlatıcı yani highlighter, göz altlarına, göz pınarlarına, kaş altına, elmacık kemiklerinin üzerine ve burun çizgisine uygulanmaktadır. Ten makyajı ve kontür işlemleri yapıldıktan sonra sürülmelidir. Aksi durumda etkisini kaybeder.

Aydınlatıcılar nasıl kullanılır?

Aydınlatıcıyı öncelikle yelpaze şeklindeki aydınlatıcı fırçana al. Elmacık kemiklerinden başlayarak C harfi çizerek aydınlatıcını kaş altına kadar dağıt. Daha kusursuz bir görünüm için aydınlatıcını dudak üzerine, çene ucuna ve kaş üzerine de sürmelisin.

Maybelline Fit Me concealer hangi renk almalıyım?

10 Light rengi, özellikle göz altındaki koyu halkaları gizlemek için ideal. Pembe alt tonlu Fit Me! 15 Fair rengi ise, soğuk alt tonlu ciltler için çok uygun. Eğer sarı tonlu bir kapatıcı arıyorsan, Fit Me concealer'ın 20 Sand rengi tam sana göre.

Anti Age Eraser ne demek?

Tek seferde göz altı morluklarını kapatan, donuk ve mat görünen cilde anında aydınlık bir etki veren, renk eşitsizliklerini ve kusurları gizleyen Instant Anti Age Eraser Kapatıcı, bir çok farklı renk seçeneği ile tüm cilt renklerine hitap etmeyi başarıyor.