Oğuzhan Koç saç ektirdi mi?

İçindekiler:

  1. Oğuzhan Koç saç ektirdi mi?
  2. Murat Boz saçlarına ne yaptı?
  3. Murat Boz protez mi?
  4. Şef Danilo saçı protez mi?
  5. Kenan imirzalıoğlu saçı boya mı?

Oğuzhan Koç saç ektirdi mi?

Dökülen saçlarına tahammül edemeyen ünlüler çareyi saç ektirmekte buldu... Yaşadığımız zamanların en güzel özelliklerinden birisi, negatif durumlara karşı geliştirilen çözümler. İşte o ünlüler... Yetenekli sanatçı Oğuzhan Koç da genç yaşında seyrelen saçlara başarılı bir müdahalede bulunmuş, iyi de yapmış.

Murat Boz saçlarına ne yaptı?

Pop müziğin iki starı Mustafa Ceceli ve Murat Boz'un saçları da protez çıktı. Saçları dökülüp alnı açılan Ceceli, protez saç ile bu durumu kapatırken, saçlarının üst kısmı iyice seyrelen Murat Boz da gizli bir operasyonla saç ektirdi.

Murat Boz protez mi?

Pop dünyasının yakışıklı ismi Murat Boz, saç ve vücut derken şimdi de dişlerine el attı. Kellik sorununa protez saçla çözüm bulan popçu, Nişantaşı'ndaki bir klinikte dişlerine 80 bin liraya lamine yaptırdı...

Şef Danilo saçı protez mi?

Danilo zanna ince tül yapılı protez saç kullanıyor. Saç dipleri sarımsı bir renkte. Ağartılmış saç olarak bilinen (bleanched knots),Zanna'nın saçlarına doğallık özelliğini sunuyor. Bunun yanında saçlar çok aşırı yoğun değil.

Kenan imirzalıoğlu saçı boya mı?

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrol oynadığı 'Cingöz Recai' filminden ilk görüntüler ortaya çıkarken yakışıklı oyuncunun saçlarını kahverengiye boyattığı görüldü. Meryem Uzerli ile 'Cingöz Recai' filminde kamera karşısına geçen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun setinden ilk kareler ortaya çıktı.