TÜVTÜRK ten randevu nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. TÜVTÜRK ten randevu nasıl alabilirim?
  2. Araç muayenesi için nasıl randevu alınır?
  3. Tüvtürk muayene ne kadar ertelendi?
  4. Tüvtürk muayene iptali nasıl olur?
  5. Tüvtürk randevu iptal edilir mi?
  6. TÜVTÜRK Randevu en erken kaç gün önce alınır?

TÜVTÜRK ten randevu nasıl alabilirim?

Randevularınızı yalnızca resmi internet sitemizden ve 88 88 numaralı çağrı merkezimizden alabilirsiniz. Bunun dışında TÜVTÜRK adını kullanarak ücretli randevu veren kurum ve kişilere itibar etmeyiniz.

Araç muayenesi için nasıl randevu alınır?

TÜVTÜRK web sitesinden araç muayene randevusu almak için tıklayınız. Web sitesinin yanı sıra haftanın 6 günü, 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren araç muayene randevu telefonu, 8888 arayıcılığıyla çağrı merkezinden randevu alabilirsiniz. TÜVTÜRK iletişim formuna linkten ulaşabilirsiniz.

Tüvtürk muayene ne kadar ertelendi?

TÜVTÜRK'ten yapılan açıklamada, 30 Eylül'e kadar devam edecek olan ertelemenin sadece 3 Nisan-3 Temmuz 2020 tarihleri arasında muayene süreci dolacak olan motorlu taşıtlar için geçerli olduğu vurgulandı.

Tüvtürk muayene iptali nasıl olur?

TÜVTÜRK internet sitesinden randevu almış kişiler https://www.tuvturk.com.tr/ bu linke girerek gerekli bilgileri girip çıkan ekrandaki iptal et butonundan muayene randevularını iptal edebilirler. TÜVTÜRK muayene randevusunu iptal etmeden randevuya gidilmemesi tehlikelidir.

Tüvtürk randevu iptal edilir mi?

RANDEVU DEĞİŞİKLİĞİ / İPTAL ETME Randevunuzu güncellemek veya iptal etmek için Soyadınızı girerek güncelleme ve iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Randevu bilgilerinize, randevu tarihinize kadar erişmeniz ve bilgiler üzerinde değişiklik yapmanız mümkündür.

TÜVTÜRK Randevu en erken kaç gün önce alınır?

Taşıt Muayene İstasyonları İşletim AŞ Genel Müdürü Hakan Özsezer, araç muayenesi konusunda yoğunluktan etkilenmemek için en az 15 gün önce randevu alınması gerektiğini söyledi.